تاكيد اصولگرايان بر صلاحيت، مقبوليت و گفتمان انقلاب اسلامي است
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حسين فدايي ديشب در جلسه پرسش و پاسخ نشست «راهبرد اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري دهم» كه در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه رويكرد جمعيت ايثارگران در انتخابات آتي چيست، گفت: شاخصه اي كه مي تواند براي انتخابات رياست جمهوري آينده موفقيت ايجاد كند، اصل مقبوليت است، همانطور كه در دوره انتخابات نهم رياست جمهوري از نامزدي حمايت كرديم كه علاوه بر صلاحيت خدمت به اقشار مختلف مردم از مقبوليت نيز برخوردار باشد.
وي در ادامه گفت: ما امتياز بندي روي اشخاص نمي كنيم و بر اصل مقبوليت تكيه مي كنيم، همچنين با مراجعه به سنجش افكار عمومي در ماه هاي اخير دريافتيم كه احمدي نژاد مقبول ترين چهره در ميان ساير كانديداها است.
در جبهه اصولگرايان تاكيد بر صلاحيت، مقبوليت و گفتمان انقلاب اسلامي است
فدايي در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر اينكه اصولگرايان در انتخابات آتي بر چه اصلي تاكيد دارند، گفت: ما براساس منطق در جبهه اصولگرايان روي صلاحيت و مقبوليت تاكيد بسياري داريم و در كنار آن هم اصل اساسي گفتمان انقلاب اسلامي را سرلوحه كار خود قرار مي دهيم.
دبيركل جمعيت ايثارگران در ادامه گفت: ما براي بازگشت به گفتمان اصلي انقلاب زحمات و هزينه هاي بسيار زيادي داديم و حالا نمي توانيم به خاطر عده اي اين سرمايه عظيم را به تاراج بگذاريم.
بايد با الهام گرفتن از گفتمان امام در انتخابات آتي به پيروزي برسيم
وي در ادامه خاطرنشان كرد: گفتماني كه در زمان امام تعريف شد، ملت و مردم را در بر مي گرفت و ما بايد با الهام گرفتن از گفتمان امام در انتخابات آتي به پيروزي برسيم.
فدايي گفت: پس از دوم خرداد اصولگرايان توانستند با رويكردي تازه اعتماد را در اقشار مختلف اعم از دانشگاهيان، كارگران و متدينين جلب كنند و خلا گذشته را نيز پر كنند.
هاشمي چرا در مقابل گروهي از جريان اصلاح طلب كه لائيك و ليبرال، هتاك به امام، رهبري و ارزش هاي انقلاب هستند سكوت اختيار كرده اند؟
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه نقش هاشمي رفسنجاني را در انتخابات گذشته و انتخابات آينده رياست جمهوري چطور مي بينيد، گفت: ايشان يك عنصر كهنه كار سياسي است كه در انتخابات هاي پس از پيروزي انقلاب نقش موثري داشته است و در زمان حال هم نمي خواهد از صحنه سياسي خارج شود و معادلات را به گونه اي تنظيم مي كند كه خواسته هاي مورد نظر ایشان تحقق پيدا كند.
فدايي در ادامه گفت: سوال من از هاشمي رفسنجاني اين است كه چرا در مقابل گروهي از جريان اصلاح طلب كه لائيك و ليبرال، هتاك به امام، رهبري و ارزش هاي انقلاب هستند، سكوت اختيار كرده اند، اگر هم آنها را قبول ندارند چرا صراحتاً موضع گيري نمي كنند.
آمدن ميرحسين عمليات رواني اصلاح طلبان است
دبيركل جمعيت ايثارگران در پاسخ به سوال ديگري مبني بر ورود ميرحسين به انتخابات دهم گفت: جبهه اصلاح طلبان با معرفي ميرحسين قصد دارند عمليات رواني گسترده اي عليه اصولگرايان به نمايش بگذارند.
وي در ادامه گفت: آنها از اين كار اهداف ديگري از قبيل جلب افكار عمومي، اختلاف در جبهه مقابل، به انحراف كشاندن كانون نقد كه عليه خودشان بر جامعه حاكم است را دنبال می کنند.
جهان بيني اصلاح طلبان سروش است و جهان بيني اصولگرايان مطهري
فدايي در خصوص افكار و ايده هاي اصلاح طلبان گفت: آنها به جهان بيني سروش معتقدند در حالي كه جهان بيني مطهري يكي از كاملترين و متعالي ترين جهان بيني هاست و منظور از توسعه اقتصادي آنها نظام سرمايه داري است كه عدالت در آن جايي ندارد و مي خواهند در جامعه، اسلام آمريكايي را پايه گذاري كنند.
در جبهه اصلاح طلبان كسي وجود ندارد كه ظرفيت راي بالا داشته باشد
دبيركل جمعيت ايثارگران در ادامه گفت: تمام سرمايه اصلاح طلبان گزينه خاتمي است كه آن هم با استقبال خوبي روبرو نيست و در جبهه اصلاح طلبان كسي وجود ندارد كه ظرفيت بالاي راي داشته باشد و آنها ناچارند كه عمليات رواني گسترده اي را روي دولت نهم پياده كنند تا بلكه روي افكار عمومي جامعه تاثير بگذارند./انتهاي پيام/