آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۱۸۰
نخستین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های حوزه ولایت، امامت و غدیر؛

روایت خواجه سروری از خواب یک مسئول فرهنگی در عرفات

معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: یکی از دوستان در معاونت فرهنگی خواب دیده بود که در صحرای عرفات ایستاده است و خداوند پرونده‌ها را بازبینی می‌کند ...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، خواجه‌سروی در نخستین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های حوزه ولایت، امامت و غدیر که صبح امروز در دانشگاه امام صادق برگزار شد، با اشاره به سرمایه فرهنگی شیعه گفت: امام علی (ع) از سرمایه‌های عظیمی است که در مکتب تشیع موجود می باشد و می‌تواند در نسل جوان استفاده شود؛ این سرمایه‌های برجسته در طول تاریخ به عنوان منبع الهام برای متفکرانی بوده که صرف‌نظر از مذهب، تحقیقات گوناگونی انجام داده‌اند. 
 
وی با بیان اینکه در دانشگاه ظرفیت‌های بزرگی وجود دارد که باید از این مسئله استفاده کرده و سبک زندگی دینی را ارائه کند، ادامه داد: با وجود سرمایه‌گذاری زیادی که در طول انقلاب برای آموزش عالی صرف شده، باید از این ظرفیت عظیم در راه دین استفاده شود؛ در برهه ای دانشگاه ها، بخصوص دانشگاه‌های مادر سیاست‌زده شده بودند، اما پس از مدتی و خصوصاً در دولت نهم و دهم به راه اصلی که راه تمدن‌سازی است، برگشتند و سبک زندگی انقلابی – ایرانی را بازسازی کردند.
 
معاون فرهنگی وزارت علوم افزود: روز غدیر به عنوان یک فصل ممیز در طول تاریخ بود که این امر بخصوص از دستور خداوند مشخص می‌شود که فرمود، اگر این پیام را ابلاغ نکنی رسالتت را به پایان نرسانده ای. 
 
خواجه‌سروی با توجه به فضای دینی دانشگاه‌ها گفت: ما در دانشگاه‌ها سرمایه‌گذاری کردیم تا دانشجویان با متون دینی و متون مربوط به امیرالمومنین آشنا شوند؛ حتی در تلاش هستیم رشته‌های تخصصی در این موضوعات ایجاد شود. 
 
وی با تاکید بر ارائه و اشاعه سبک حکومت و زندگی امام علی (ع) در دانشگاه اضافه کرد: این مسئله نیازمند این است که تمام عاشقان و نهادهای مربوط در این امر مشارکت کنند؛ البته کارهای زیادی در این زمینه انجام شده, ولی این فعالیت‌ها کافی نیست. 
 
معاون فرهنگی وزارت علوم همچنین اضافه کرد: معتقدیم خود نهج‌البلاغه در سیره عملی امام علی (ع) به عنوان یک منبع است, بنابراین ما از دانشگاه‌ها انتظار داریم همان گونه که در عرصه‌های گوناگون از جمله نانو پیشرفت کرده‌اند در این زمینه‌ها نیز مولد و پیشرو باشند. 
 
خواجه‌سروی در پایان خواب یکی از دوستانش را تعریف کرد و گفت: یکی از دوستان در معاونت فرهنگی خواب دیده بود که در صحرای عرفات ایستاده است و خداوند پرونده‌ها را بازبینی می‌کند، او نیز به علت اینکه در معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها بود پرونده‌هایی در دست داشت؛ او این خواب را این گونه تعبیر می‌کرد که ما در معاونت فرهنگی کار خوب و شایسته‌ای را شروع کرده‌ایم. 
 
لازم به ذکر است، نخستین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های حوزه ولایت، امامت و غدیر صبح امروز با حضور آیت‌الله مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان و رئیس دانشگاه امام صادق (ع)؛ خواجه‌سروی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دارا، مدیرکل مجموعه بین‌المللی غدیر و حسن رحیم‌پورازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و بنیاد بین‌المللی غدیر در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد.
برچسب ها:
SNN.ir
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
هويجوري
-
۱۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۶
خداوکيلي موقع خواب تعريف کردن يه کم دقت کنيد.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار