آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۲۱۰۶
در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر:

الوند: خوشحالم که این بزرگداشت وقتی زنده هستم برگزار شد + فیلم

سیروس الوند در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر گفت: خوشحالم که این بزرگداشت وقتی زنده هستم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ادامه افتتاحیه جشنواره فیلم فجر مراسم بزرگداشت سیروس الوند آغاز شد که این تقدیر با شب تولدش همزمان شد. در ابتدا یک کلیپ تصویری از مصاحبه با این فیلمساز پخش شد که او در آن همسرش را مهمترین منتقد کارهای خود معرفی کرد.‌

برای این بزرگداشت فریدون جیرانی، ماهور الوند دختر سیروس الوند و جواد طوسی روی سن حاضر شدند و با تشویق ایستاده حاضران به استقبال این کارگردان رفتند.

فریدون جیرانی گفت: من و آقای الوند هم‌نسل هستیم، زمانی که ایشان تهران بودند، من در تربت حیدریه زندگی می کردم. ایشان خیلی زود نوشتن را با نقدی برای فیلم «جوانان زیر آفتاب» شروع کردند. در آن نقد به فیلم فحش داده بود و آن زمان آقای فریدزاده هنوز به دنیا نیامده بود و آقای وزیر هم پنج ساله بود.

وی به دیگر منتقد مطرح آن دوران اشاره کرد و گفت: به پرویز دوایی سلام می‌دهیم که به ما خیلی چیزها یاد داد. آقای الوند فیلمنامه نویسی را خیلی زود شروع کرد و بعد ساخت فیلم را هم در سال ۵۳ زود آغاز کرد. او از نسل فیلمسازانی است که با علیرضا داوودنژاد و مهدی فخیم زاده فیلمهای سلامت ساختند و در مدیریت فرهنگی برای ادامه مسیر سینما کمک‌کننده بودند. 
جیرانی یادآور شد که برخی فیلم‌سازان نسل دوم و سوم از جمله سیروس الوند بعد از وقایع ۱۳۸۸ دیگر نتوانستند فیلم بسازند.

طوسی: جای بخش خصوصی در سینمای ایران خالی است
جواد طوسی هم در سخنانی با اشاره به اینکه سیروس الوند یک نقطه اتکا با پدر بزرگش در حوزه ادبیات دارد به وجه منتقد و روزنامه‌نگار بودن الوند و تاکید او بر حفظ کانون خانواده در فیلم‌هایش اشاره کرد.‌

او از رییس سازمان سینمایی و وزیر ارشاد برای اینکه فضا برای فعالیت بخش خصوصی و هویت‌مندی آن در سینما مهیا شود، گفت: چرا بعد از چند سال فیلم سیروس الوند نباید اکران شود؟ چرا سیروس الوند باید در انزوا قرار بگیرد؟ چرا اینهایی که در بخش خصوصی کار کردند نباید در فضایی باشند که از انزوا دور باشند؟ 

ماهور الوند: افتخار می‌کنم فرزند سیروس الوند هستم
ماهور الوند نیز فقط یک جمله گفت و اینکه «افتخار می‌کنم فرزند سیروس الوند هستم.»

سیروس الوند پس از این صحبت‌ها در سخنانی کوتاه از صندوقچه قدیمی مادرش گفت که در آن قراداد فیلم‌نامه‌ای را پیدا کرده است که متنش را در ۱۷ سالگی نوشته و پولش را گرفته بود. فیلمنامه‌ای که ساخته هم شد و بعد گفت:خوشحالم که این بزرگداشت وقتی زنده هستم برگزار شد.

کد ویدیو

سپس منوچهر شاهسواری که روی سن حاضر شده بود، با قدردانی از همسر سیروس الوند دسته گلی را به او تقدیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد معصومی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
فرهنگ و ادب و هنر
.....
ايرانيان ملت غیرتمند
جانباز ایران جانباز حق
حق دفاع
دفاع از شهر
خونین شهر خرمشهر
عدالتخواهی
غیرتمندی و شرف
جام زهر
عدالت حرف خدا اجرا نشد
ايرانيان ستمدیده بود
عدالت حق ایران بود
حرف خدا درست بود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار