جانشین» اکران شد؛ روایتی از روزهای پرالتهاب پیش از نصر ۴ + پوستر
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فیلم سینمایی «جانشین» محصول سال ۱۴۰۴ به کارگردانی «مهدی شامحمدی» و تهیهکنندگی «روحالله سهرابی» ساخته شده است.
در این فیلم بازیگرانی از جمله «آرمان درویش»، «امیر آقایی»، «شکیب شجره»، «امیرحسین هاشمی»، «پیام احمدینیا»، «سارا توکلی» و... به ایفای نقش پرداختهاند.
فیلم سینمایی «جانشین» از چهارشنبه ۲۵ شهریور همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، اکران خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز کرده است.
در این فیلم آرمان درویش، شکیب شجره، پیام احمدینیا، سارا توکلی، امیرحسین هاشمی، هادی شیخالاسلامی، پیمان نوری، میلاد رفاقتی، حسین اثباتی، محمد صدیقیمهر، حسین اسماعیلی، عرفان آصفی و رضا نوری و با حضور امیر آقایی به ایفای نقش پرداختهاند.
«جانشین» روایتی از زندگی و نقش سرنوشتساز شهید حسین املاکی جانشین لشکر قدس گیلان، در طراحی و اجرای عملیات بزرگ و پیچیده «نصر ۴» است.
«جانشین» محصول بنیاد روایت فتح و تهیهشده در انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس است و مؤسسه بهمن سبز پخش آن را بر عهده دارد.
در خلاصه داستان فیلم «جانشین» آمده است:
«قصه زندگی شهید حسین املاکی یکی از فرماندهان اطلاعات و شناسایی جنگ است که طراحی عملیات نصر چهار را برعهده دارد. اما چند روز پیش از اجرای عملیات، طی حادثهای در جبهه به حالت کما و فراموشی رفته و عملیات تا بهبودی حسین معلق میگردد و...»
