آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۳۲۱
وزیر کشور در مراسم تودیع و معارفه استاندار خراسان رضوی:

ما از حضور صلاحی در خیابان فاطمی استقبال می‌کنیم

وزیر کشور با اشاره به شایعه رفتن صلاحی از خیابان بهار به خیابان فاطمی، گفت: اگر گفتند بیایید خیابان فاطمی ما استقبال می‌کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مصطفی محمد نجار امروز در مراسم تودیع و معارفه استاندار سابق و جدید خراسان رضوی در تالار صبای صدا و سیمای استان در مشهد ضمن تشکر از زحمات محمود صلاحی، استاندار سابق خراسان رضوی و خیرمقدم به مهندس فروزان‌مهر، استاندار جدید خراسان رضوی گفت: انتخاب فروزان‌مهر با مطالعه و حساب و کتاب بوده است؛ چراکه دولت راهبردش این است که در این مدت که باید به مردم خدمت کند از لحظات استفاده کند. 
 
وی استان خراسان رضوی را تاج افتخار شیعه دانست و با بیان اینکه این تغییرات گاهی اوقات ضرورت دارد و لازم است، بیان داشت: بالاخره ما برای ترتیبات مدیریتی در دولت مطالعاتی داریم البته در این جابه‌جایی اصرار صلاحی بی‌اثر نبوده است. 
 
وزیر کشور با اشاره به سخنان صلاحی در خصوص شایعاتی که اعلام شده بود وی از خیابان بهار به خیابان فاطمی می‌رود، گفت: اگر گفتند بیایید خیابان فاطمی ما استقبال می‌کنیم صلاحی با پیشنهادهای متعددی برای خدمت‌گذاری روبه‌رو است که ما منتظریم ببینیم که کدام یک را می‌پذیرد. 
 
محمدنجار افزود: امیدواریم مهندس فروزان‌مهر با کمک شما مدیران خوب در استان بتواند برنامه دولت خدمت‌گذار را به پیش ببرد. 
 
وی گفت: ما باید خدا را شاکر باشیم که در نظام ولایی و ارزشی زندگی می‌کنیم که این نظام در تداوم حرکت انبیاء و برای ارزش‌های اسلامی است و ما باید حواس‌مان جمع باشد تا چیزی را فروگذار نباشیم. 
 
وزیر کشور نظام جمهوری اسلامی را نظامی مبتنی بر ارزش‌های اسلام و انقلاب دانست و بیان داشت: این نظام کارآمدی‌اش را در زمینه‌های مختلف اثبات کرده است و باعث شده که این نظام چشم و چراغ جهانیان باشد و دشمنان را عصبانی کند. 
 
محمدنجار وحشت دشمن را از پیشرفت نظام اسلامی مشهود دانست و خاطرنشان کرد: دشمن در طراحی‌های خود شکست می‌خورد این طراحی‌ها برای ملت ما زحمت ایجاد می‌کند اما ملت آن را تبدیل به فرصت می‌کند. 
 
وی با بیان اینکه مردم در همه صحنه‌ها در سایه حکومت ولایی حاضر هستند با اشاره به بیداری و جنبش‌های منطقه خاطرنشان کرد: الگوی کارآمد نظام اسلامی اثبات شده است و این عدالت‌خواهی در این جنبش‌ها نشان می‌دهد که آنها به دنبال انقلاب اسلامی هستند؛ چراکه این انقلاب توانسته زلزله‌ای را در جهان ایجاد کند. 
 
وزیر کشور تاکید کرد: الگو شدن فقط تداوم این حرکت است که این امر مشکلات خاص خود را دارد که باید آنها را تحمل کنیم و به راهمان ادامه دهیم دشمن با ابزارهای حمله نظامی، ارعاب و تهدید و هم‌اکنون تحریم به میدان آمده و تاکنون هر چه را که داشته‌اند بر روی میز گذاشته‌اند اما این اعمال آنها تاکنون بی‌اثر بوده است.
 
نجار با اشاره به فشارهایی که به واسطه تحریم‌ها در ایران می‌آید، گفت: آنقدری که فشار می‌آورند چندین برابرش بر خودشان فشار می‌آید، آن باجی که به خیلی‌ از دولت‌ها باید بدهند و بر آنها فشار بیاورند تا از تحریم‌ها حمایت کنند عواقب و تهدیداتی برای خودشان است.
 
وی با بیان اینکه من به عنوان خدمت گذار در دولت نهم و دهم بودم و این سخنان را با اطلاع می‌زنم، ادامه داد: آثار این فشارها را در کشورهای خودشان می‌بینیم همین بحران‌های اقتصادی که فضای امنیتی در کشورهای اروپایی ایجاد کرده و هر آنچه خودشان می‌خواستند در ایران بکنند به دامن خودشان افتاده است، البته این به این معنا نیست که ما در داخل هیچ مشکلی نداریم؛ بلکه باید شبانه‌روز کار کنیم تا از این عقبه‌ها عبور کنیم.
 
وزیر کشور موقعیت ایران در جهان را همراه با پیشرفت و اقتدار دانست که به واسطه آن دشمنی دشمن زیاد می‌شود، و در ادامه گفت: افزونی این دشمنی‌ها دلیل قدرت نظام جمهوری اسلامی است، البته اینها احمق هستند و هنوز ملت و مردم ایران را نشناخته‌اند و نتوانسته‌اند که مردم را تحلیل کنند و بارها تیرشان به سنگ خورده، اما باز هم نمی‌فهمند.
 
نجار با اشاره به حضور رئیس جمهور در سازمان ملل بیان داشت: رئیس جمهور در سازمان ملل با افتخار و اقتدار بن‌بست‌های جهان را مطرح و راه‌های برون‌رفت از آن را ارائه می‌دهد، این وضعیت ما در جهان است در داخل هم شاهد برگزاری اجلاس‌ کشورهای غیرمتعهد و حضور سران عالی‌رتبه کشورها در ایران بودیم.
 
وی ادامه داد: در داخل کشور نیز سرتاسر کشور کارگاه سازندگی شده و هر روزمان با روز قبل قابل مقایسه نیست، مشکل داریم اما جامعه رو به جلو و رشد است.
 
وزیر کشور یکی از راهبردهای اصلی دشمن را دلسردی مردم از کارآمدی نظام دانست و تصریح کرد: دشمن با سیاه‌نمایی دنبال دلسردی و متوقف کردن مردم ماست اما زهی خیال باطل.
 
نجار با بیان اینکه باید خدمات ارائه شده را برای مردم گفت، خاطرنشان کرد: در اقصی‌نقاط کشور پروژه‌های عمرانی یکی پس از دیگری به بار می‌نشیند، یکی از شاخصه‌های عملکردی دولت هم سفرهای استانی است؛ چرا که در کشور سابقه نداشته دولتی در سال 4 دور کشور را دور بزند.
 
وی بیان داشت: خود سفرهای استانی صرفا عمران و توسعه نیستندغ اینکه یک مقام عالی با یک روستایی صحبت می‌کند نفس آن مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و الهی است.
 
وزیر کشور با اشاره به هدف دولت در زمان باقی‌مانده از دولت دهم گفت: مصوبه‌های روی زمین مانده ای داریم که باید حتما اجرا شود، تاکید رئیس جمهور هم این است که تا پایان دولت مصوبه‌ای بر زمین نماند.
 
نجار در ادامه با ارائه آماری از خدمات دولت در بخش‌های کشاورزِی، صنعتی، علمی، آموزشی، عمرانی در استان خراسان رضوی گفت: استان خراسان رضوی دارای استعدادها و قابلیت‌های بسیار زیادی است، مرزهای متعدد با کشورهای هم‌جوار دارد و میلیون‌ها زائر به این شهر می‌آیند که فرصت و غنیمت ارزنده‌ای است، در وزارت کشور با درک اهمیت این موضوع برای اولین بار در ساختار سازمانی استانداری‌ها معاونت هماهنگی امور زائرین را در استانداری خراسان رضوی ایجاد کردیم.
 
وی در ادامه راهبردهای دولت را خطاب به استاندار جدید خراسان رضوی بیان کرد و از او خواست تا این موارد را در استان خراسان رضوی رعایت کند.
 
وزیر کشور با اشاره به شعار سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: باید بررسی کرد که در استان چه کارهایی می‌توان انجام داد تا زمینه تحقق این شعار فراهم شود، تداوم قانون هدفمندی یارانه‌ها راهبرد دیگری از دولت است که باید در استان اجرا شود.
 
نجار ادامه داد: ضرورت نظارت بر بازارها، قیمت‌ها و سیستم توزیع و برخورد با محتکران و اختلال‌گران اقتصادی راهبرد دیگر دولت است.
 
وی با اشاره به بخش کشاورزی به عنوان بخش اصلی اشتغال نیز گفت: 36 میلیون هکتار اراضی قابل کشت در کشور داریم که 18 میلیون آن امروز مورد استفاده قرار می‌گیرد و برنامه دولت افزودن دو میلیون هکتار دیگر است.
 
وزیر کشور افزود: نهضت اشتغال و ایجاد فرصت‌های شغلی راهبرد دیگری است که با توجه به اینکه استاندار خراسان رضوی در وزارت کار مشغول فعالیت بوده آن را به خوبی دنبال خواهد کرد.
 
نجار با اشاره به جوانان به عنوان سرمایه‌های غنی کشور و لزوم توجه به این قشر از جامعه ادامه داد: مسکن مهر، مصوبات سفرهای استانی و مسائل فرهنگی و هویتی استان، معماری و الگوی ایرانی– اسلامی پیشرفت از جمله راهبردهای دولت می‌باشد.
 
وی خاطرنشان کرد: در استان خراسان رضوی امنیت خوبی فراهم شده است؛ اما احساس امنیت متناسب با امنیت بالا نیست و باید به آن توجه کرد.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار