کد خبر:۲۱۴۴۸۸
بانک مرکزی نرخ تورم مهرماه 24.9 درصد اعلام کرد
بانک مرکزی از افزایش نـرخ تـورم در دوازده ماهه منتهی به مهرماه امسال به 24.9 درصد خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گزارش بانک مرکزی از خلاصه نتایج به دستآمده از شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران براساس سال پایه 100=1383 در مهرماه 1391 نشان میدهد شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در مهرماه 1391 به عدد 8/364 رسید.
نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به مهرماه 1391 نسبت به دوازده ماه منتهی به مهرماه 1390 معادل 9/24درصد است.
پیش از این، بانک مرکزی نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به شهریورماه را 24 درصد، مردادماه 1391 را 23.5 درصد، تیرماه را 22.9 درصد، خردادماه را 22.4 درصد، اردیبهشت ماه را 22.2 درصد و فروردین ماه را 21.8 درصد اعلام شده بود.
در همین حال، مرکز آمار ایران نرخ تورم در دوازده ماهه منتهی به تیرماه امسال را 25.9 درصد گزارش داده بود/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.