کد خبر:۲۱۴۶۱۳
حدادعادل در مراسم تجلیل از علی شریعتمداری:

شریعتمداری توانست تعلیم و تربیت را در ایران نهادینه کند

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با بیان اینکه یکی از علل انحطاط در دوران جدید بی‌توجهی به تعلیم و تربیت است، گفت: شریعتمداری توانست تعلیم و تربیت را در ایران نهادینه کند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حدادعادل در مراسم تجلیل از استاد علی شریعتمداری که عصر امروز، چهارشنبه در سرای اهل قلم خانه کتاب برگزار شد، گفت: اولین باری که نام ایشان را شنیدم 45 سال پیش بود که دوران ارشد خود را در رشته فیزیک در استان شیراز می‌گذراندم و این شخصیت فرهنگی در دانشگاه اصفهان در حال تدریس بودند.

 

وی ادامه داد: دوستان از دیانت و سابقه مبارزاتی ایشان در ملی شدن صنعت نفت با من صحبت کردند و گفتند که دیگر شیراز شایسته ایشان نبوده است.

 

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با بیان اینکه در پاییز 57 زمانی که موج انقلاب اسلامی شدت گرفت، استاد شریعتمدرای را پیدا کردم و از آن زمان تا کنون از ارادتمندان ایشان هستم.

 

حدادعادل، شریعتمداری را یک استاد باشخصیت، با اخلاق، فصیح الطبع و صاحبدل معرفی و اظهار کرد: جنبه علمی استاد شریعتمداری را باید استادان تعلیم و تربیت توصیف کنند.

 

وی با اشاره به اینکه استاد شریعتمداری در همه جلسات به ما تذکر می‌دادند که در زمینه تعلیم و تربیت باید از استادان متخصص استفاده شود، اضافه کرد: در زمینه سیاسی این شخصیت فرهنگی در سیر تاریخ سیاسی مسیر اصلی را طی کرده‌اند.

 

 

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی ادامه داد: ‌استاد شریعتمداری به ‌عنوان فعال سیاسی به اقتضاء آن زمان در زمینه ملی شدن صنعت نفت حضوری فعال داشته و به موازات تکامل مبارزات ملی ایران ایشان سیر تکاملی را طی کرده‌اند.

 

حدادعادل تصریح کرد: استاد از ابتدای نهضت امام خمینی (ره) مزایا ونتایج ملی گرایی را درک و تبیین نموده‌اند.

 

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: علی شریعتمداری به‌عنوان یک خدمتگزار بی‌توقع و یک استاد سخت‌کوش و نویسنده‌ای پرکار در جامعه هنری شناخته شده هستند.

 

وی گفت: شریعتمداری توانست تعلیم و تربیت را در ایران نهادینه کند که همین بالاتر از علوم دیگر است زیرا تعلیم و تربیت را به عنوان یک علم معرفی و بر آن تأکید کردند.

 

حدادعادل یکی از علل انحطاط در دنیای امروز را بی‌توجهی به علم تعلیم و تربیت دانست و گفت: تعلیم و تربیت به معنای واقعی اروپایی در کشور ما وجود نداشته و این استاد بزرگوار این نیاز را برآورده کردند و برقدرت تفکر و فکر تأکید داشته‌اند.

 

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در پایان خاطرنشان کرد: جامعه امثال دکتر علی شریعتمداری را در قبل و بعد از انقلاب بسیار کم داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار