به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از سی. ان. ان، به دنبال سلب تابعیت بحرینی 31 فعال شیعی این کشور از سوی حکومت آل خلیفه، واکنش ها به این اقدام ادامه دارد.
در حالی که هفته گذشته حکومت بحرین تابعیت این فعالان شیعه را که تعدادی از آنها از اعضای ارشد گروه های سیاسی و رجال دینی بودند، به اتهام اقدام علیه امنیت ملی لغو کرد، گروه های معترض داخلی و سازمان های بین المللی، این اقدام را غیرقانونی عنوان، و آن را محکوم کردند.
عیسی ابراهیم محمد، کارشناس امور حقوقی در گفتوگو با «سی. ان. ان» اقدام وزارت کشور بحرین در صدور این دستور را غیرقانونی عنوان کرد و گفت: این دستور برخلاف نص صریح قانون تابعیت کشور بحرین است.
سعید الشهابی، فعال سیاسی در لندن نیز به «سی. ان. ان» گفت: اتخاذ چنین تصمیمی شگفت آور است؛ البته پیش از این اقدام باید جرم مشخصی برای این افراد ثابت شده باشد.
وی تاکید کرد: تنها صدام حسین در رژیم دیکتاتوری خود اقدام به سلب تابعیت مخالفان خود کرده بود، اما امروز آن صدام کجاست!
الشهابی با اشاره به اینکه اعتراضات مردم بحرین از مسالمت آمیزترین اعتراضات در جریان انقلاب های عربی بوده است، گفت: اگر آل خلیفه معترضان را به ترور و اقدام علیه امینت ملی متهم می کند، باید بگوید تا کنون چند نفر از افراد این خاندان به دست معترضان کشته شده اند؟!
در همین حال منابع خبری از افزایش اعتراضات و درگیری ها در داخل بحرین خبر داده و اعلام کرده اند که نیروهای امنیتی روز گذشته به صفوف نمازگزاران معترض در نماز جمعه حمله، و آنها را متفرق کردند.
در جریان اعتراضات دیروز یک جوان 16 ساله بحرینی کشته شد که پلیس بحرین ادعا کرده است، وی به صورت تصادفی کشته شده، اما شاهدان عینی می گویند این جوان 16 ساله در جریان سرکوب اعتراضات به قتل رسیده است.