کد خبر:۲۱۵۳۷
برپايي نمايشگاه «سيماي عفاف» در بيرجند
نمايشگاه «سيماي عفاف» از سوي كانون مطالعات زنان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان خراسان جنوبي در محل سالن شهرداري بيرجند برپا است.
غلامي، مسئول واحد خواهران بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان خراسان جنوبي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در بيرجند، گفت: اين نمايشگاه با هدف ترويج فرهنگ حجاب و عفاف و ارائه الگوي صحيح به جوانان برپا شده است.
وي افزود: در اين نمايشگاه كه با مشاركت موسسه اماميه قم برپا شده است، انواع چادر ايراني، مقنعه و روسري در طرح ها و رنگ هاي مختلف با 10 درصد تخفيف عرصه مي شود.
مسئول واحد خواهران بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان خراسان جنوبي با اشاره به برپايي نمايشگاه عكس در حاشيه اين نمايشگاه گفت: در اين نمايشگاه عكس و پوستر در خصوص حجاب، كتاب و سي دي با همين موضوع نيز ارائه مي شود.
وي با اشاره به استقبال گسترده جوانان و دانشجويان از اين نمايشگاه تصريح كرد: اين نمايشگاه از 12 اسفندماه به صورت يك هفته در دو نوبت صبح و عصر داير است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰