آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۶۲۵۸
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهدشت:

تعرض به عزت ایران با پاسخ پرورش یافتگان مکتب خمینی روبرو خواهد شد

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهدشت در بیانیه ای عنوان کرد: هرگونه تعرض به شرف و عزت ایران با پاسخ کوبنده پرورش یافتگان مکتب خمینی (ره) روبرو خواهد شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، در بیانیه  بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهدشت ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های امام (ره) تحت رهبری مقام معظم رهبری آمده است: امروز که غوغاسالاران و استکبار جهانی در راس آنها شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب باز هم برای منافع خود، منطقه را ملتهب و دچار آشوب و تشویش ساخته، همبستگی و وفاق ملی و وحدت، بیش از هر زمان دیگر ضرورت داشته و آمادگی نیروهای بسیجی به عنوان مهمترین اهرم کار و عامل بازدارنده باید مد نظر قرار گیرد تا اتهامات و تهدیدات واهی سردمداران آمریکا و دنباله هایش با عناوینی همچون حمایت از تروریسم، نقض حقوق بشر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی با آمادگی و ایستادگی دلیرمردان مکتب عاشورا در نطفه خفه شود.


در ادامه این بیانیه آمده است: در صورت هر گونه تعرض، دشمنان قسم خورده این ملت با همه آتش افروزی و شرارت آفرینی های خود درخواهند یافت که هرگونه تعرض به ساحت شرف و عزت این کشور آزاده با پاسخ کوبنده پرورش یافتگان مکتب خمینی (ره) روبرو خواهد شد.


در پایان این بیانیه آمده است: بسیج، قلب امام، جان رهبر، روح مردم، حیات امت و آبروی کشور، همان بسیجی است که روزی بلای جان ضد انقلاب بود. یک روز خار چشم دشمنان گشت. روز بعدش سد راه متجاوزان به کشور شد و اکنون نیز گوش به فرمان ولی امر خود، حافظ و پاسدار ارزشهای متعالی اسلام و انقلاب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار