آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۶۳۷۸
لاریجانی در مراسم پاسداشت بسیج قوه مقننه:

قدرت دفاعی مقاومت، گوشه‌ای از قدرت ملت بزرگ ایران است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی باید بداند که قدرت دفاعی و تسلیحاتی مقاومت، گوشه‌ای از قدرت ملت بزرگ ایران است.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی در مراسم بزرگداشت هفته بسیج قوه مقننه که عصر امروز در مجلس مشروطه برگزار شد، با اشاره به وقایع عاشورا گفت: یکی از مسائل مهمی که از حادثه عاشورا می‌توان درک کرد، جدای از مهم بودن واقعه و تاثیر آن در تاریخ مسلمانان، قرار گرفتن به عنوان مبدا جدید برای حیات مسلمانان و آموختن یک نوع زیستن به انسان بود که ارزش آن مهم‌تر از تحولاتی است که در حادثه عاشورا در بین مسلمانان رخ داد.
 
وی با بیان اینکه حادثه عاشورا یک نوع زیستن را که زندگی عاشورایی است، به جامعه بشر عرضه کرد، افزود: عموم مردم در تاریخ از بدو خلقت تا اکنون در پی آسوده زیستن و خوش بودن هستند؛ این مسئله در غرب به عنوان سنت فکری و ایجاد مکتب فکری لذت‌گرایان و فایده‌گرایان جا افتاد.
  
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود این نحله فکری حتی در میان پادشاهان و خلفای اسلامی گفت:‌ گرچه برخی از خلفا در ظاهر از الفاظ اسلامی و «لااله‌الاالله استفاده می‌کردند، اما عملشان کاملا مخالف آن قضیه بود؛ همچون مسلک خلفای بنی‌امیه و بنی‌عباس که چند دهه بر مسلمین صدارت کرده و خساراتی را به وجود آوردند و ائمه ما با وجود آنها نتوانستند ظهور و بروز حکومت دقیق اسلامی را نشان دهند.
 
لاریجانی با بیان اینکه یک نوع زندگی دیگری وجود دارد که امام حسین(ع) آن را متجلی کرد و آن زندگی عاشورایی است، گفت: در این زندگی مجاهدت محور است؛ یعنی اتحاد برای یک مومن در پناه روحیه مجاهدت شکل می‌گیرد.
  
وی افزود:‌ در این زندگی، به جای وحدت و سرور احساساتی یک فهم و درک و معرفت مادام به وجود می‌آید.
 
نماینده مردم قم در مجلس با تاکید بر اینکه عنصر مهم زندگی عاشورایی مجاهدت است، ادامه داد: در این زندگی، حتی اگر جنگی رخ ندهد قلب مشمول علاقه به جهاد است و برای همین بود که پیامبر اکرم(ص) فرمودند: اگر انسانی در دل علاقه به مجاهدت نداشته باشد زمانی که از این دنیا برود، همانند منافق خواهد بود.
  
لاریجانی افزود: در زندگی عاشورایی که بعد از غزوات پیامبر(ص) و جنگ‌های امیرالمومنین(ع) عالم گیر شد، انسان‌ آرمان‌های متعالی دارد و در راه آن از هستی‌اش نیز می‌گذرد و این ماهیت مجاهدت است.
  
وی با اشاره به وجود این روحیه در بسیجیان اظهار داشت: بسیجیان این روحیه را در خود به وجود آوردند و زندگی عاشورایی را پذیرفته و زندگی آرمان‌گرایی را دنبال می‌کنند و در راستای به دست آوردن آرمانشان، هزینه می‌دهند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فرد دارنده این راه که لغزشی نداشته باشد و تحت فشار قرار نگیرد و اهل معامله نباشد، یک انسان با سبک زندگی عاشورایی است.
   
لاریجانی افزود: شهید مدرس نیز این طور زندگی کرد که تا این حد برای همگان محترم است؛ زیرا مدرس یک انسان مجاهد بود که از خودش گذشت و پای هدفش ایستادگی کرد و از زرق و برق و قدرت‌ها نمی‌هراسید.
 
وی با اشاره به عامل اقتدار انقلاب بیان داشت: عاملی که باعث اقتدار انقلاب ما شد، داشتن سبک زندگی عاشورایی بود و امام(ره) به عنوان سمبل این فکر بر هدفش ایستادگی کرد.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نیز دارای این روحیه است، اظهار داشت: ‌رهبر انقلاب دارای استقامت در راه است و یکی از عللی که باعث علاقه بسیاری از مسلمانان مجاهد دنیا به ایشان می‌شود، همین خصوصیت می باشد که ایشان دارای زندگی عاشورایی هستند.
  
لاریجانی با بیان اینکه در جنگ 33 روزه این نماد اثرگذار بود، گفت: راهنمایی‌های مقام معظم رهبری بود که کمر رژیم صهیونیستی را در جنگ 33 روزه شکاند.
 
وی با اشاره به علت اقدام رژیم صهیونیستی در مورد شرایط جدید غزه اظهار داشت: در مورد علت اقدام به این جنایات، تحلیل‌ها متفاوت است؛ از مسائل داخلی رژیم صهیونیستی تا نزاع‌های گوناگون و نگرانی‌هایی از تغییرات و تحولات را شامل می‌شود.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اما نکته مهم این است که بعد از جنگ 22 روزه، اسرائیل بدترین وضع را از نظر انزوا پیدا کرد و با ایجاد گنبد آهنین تلاش کرد تا از وضعیت خود مراقبت کند.
 
لاریجانی با بیان اینکه وضعیت رژیم صهیونیستی بعد از انقلاب‌های منطقه سخت‌تر شد، گفت: آنان قصد داشتند تا با این اقدام هم از انزوا در آیند و حیاتکی برای خود در منطقه ایجاد کنند و هم پرستیژی برای انتخابات ایجاد کرده و همچنین ضربه‌ای به حماس بزنند.
  
وی با اشاره به عملکرد مقاومت در این زمینه گفت: آنها باور نمی‌کردند که روحیه مقاومت به این شکل باشد و امکان استقامت برای فلسطین وجود داشته باشد؛ آنها هیچ تصویری از امکانات تسلیحاتی فلسطینی‌ها در ذهن خود نداشتند و روحیه مجاهدت در آنها را باور نمی‌کردند.
  
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت افزود: بعد از عملیاتی که انجام شد با صحنه پر قدرت مواجه شدند که علاوه بر شهرهای دیگر، تل‌آویو را نیز هدف قرار دادند و با عبور از گنبد آهنین، در زندگی مردم رژیم صهیونیستی نفوذ کردند.
  
لاریجانی با بیان اینکه مردم غزه و فلسطین که به عنوان نیروهای مجاهد در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت می‌کنند، همه فرزندان خمینی(ره) هستند، افزود: اینها در پی یک نوع زندگی عاشورایی هستند و از امام حسین(ع) آموختند که زندگی سرافرازانه به چه صورت است و بسیاری از مردم دنیا نیز به این بیداری رسیده‌اند.
 
 وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی باید بداند که قدرت دفاعی و تسلیحاتی آنها گوشه‌ای از قدرت ملت بزرگ ایران است؛ ملت بزرگی که صحنه‌های جدیدی برای تاریخ منطقه به وجود آورده است.
  
نماینده مردم قم در مجلس افزود: ممکن است در داخل مشکلاتی داشته باشیم که باید آنها را حل کنیم؛ اما دستاورد انقلاب یک تحول استراتژیکی است.
 
لاریجانی با بیان اینکه تردیدی نیست که در حادثه اخیر غزه، رژیم صهیونیستی یک اشتباه بزرگ مرتکب شده و دست و پا زدن‌های مختلف برای آتش‌بس در حقیقت تلاش برای نجات رژیم صهیونیستی از این مخمصه است.
 
وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی یک اشتباه استراتژیک انجام داد، اظهار داشت: این رژیم باید متوجه شود که زندگی و زیستن عاشورایی قدرتی است که نمی‌تواند بدون محاسبه با آن مواجه شوند و با گنبد آهنین هم نمی‌توان آن را حل کنند.
  
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای ملت ایران داشتن این زندگی عاشورایی فخر بزرگی است که گوشه‌ای از آن حادثه اخیر غزه می باشد که در برابر چشم جهانیان به نمایش گذاشته شده و این بخش کوچکی از ملت ایران است.
 
لاریجانی گفت: باید خدا را شکر کنیم که در سنتی زیست کردیم که زندگی عاشورایی را به ما آموختند و باید سعی در نهادینه کردن آن داشته باشیم.
  
وی با بیان اینکه همه این مسائل نشانگر تاثیرات سبک زندگی عاشورایی است، خاطرنشان کرد: امیدواریم شما بسیجیان که دلبسته زندگی عاشورایی هستید، این راه را با استقامت دنبال کنید.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار