امروز حادثه غزه در طول فجایع کربلا است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۶۵۴۰
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز:

امروز حادثه غزه در طول فجایع کربلا است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز گفت: امروز حادثه غزه در طول فجایع کربلا است؛ وقتی که ناله مظلومانه هل من ناصر مردم غزه به گوش می‌رسد.

محمد حسین نصرنیا در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، در حاشیه راهپیمایی دانشجویان شیراز در محکومیت غزه گفت: امروز ما همچنان که در سوگ حضرت اباعبدالله الحسین(ع) می گرییم و بر سینه می کوبیم و  می دانیم که حادثه کربلا همچنان ادامه دارد، هیچ گاه نمی خواهیم که ما همانند افرادی که پس از حادثه کربلا و شهادت امامشان به نتیجه خون خواهی رسیدند پس از رخ دادن فجایع غزه به نتیجه خون خواهی برسیم.

 

وی بیان داشت: امروز حادثه غزه در طول فجایع کربلا است، وقتی که ناله مظلومانه هل من ناصر مردم غزه به گوش می رسد و برخی حکام مسلمان که در اثر کثرت هم پیاله شدن با دشمنان اسلام و پر شدن شکم هایشان از حرام، گویی دیگر ناله هل من ناصر را نمی شنوند؛ بلکه خود نیز همچون یزیدیان با کافران هم پیاله شدند و دست خود را به خون کودکان فلسطینی آلوده کردند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز خاطرنشان کرد: امروز اعلام می کنیم که ما آماده و حاضریم با امر ولی امرمان در راه دفاع از مسلمانان مظلوم جان خود را فدا کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار