کد خبر:۲۱۶۷۳۵
گردهمایی بزرگ هیاتهای مذهبی دانشجویی استان گلستان
دسته روی هیاتهای مذهبی دانشجویی دانشگاه های مرکز گرگان عصر پنجشنبه از دانشگاه گلستان به سمت گلزار شهدای امامزاده عبدالله(ع) این شهرستان برگزار شد.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی استان گلستان در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، اظهار داشت: اجتماع هیات های دانشجویی به مناسبت ماه محرم و هفته بسیج باحضور باشکوه و پرشور دانشجویان، استادان و مسوولان دانشگاهی در قالب دسته روی از دانشگاه گلستان به سمت گلزار شهدای امامزاده عبدالله(ع) گرگان برگزار شد.
رضا نقوی تصریح کرد: دانشجویان عزاداردرغم شهادت سالارشهیدان حضرت اباعبداللهالحسین(ع) پس از عزاداری در محل دانشگاه گلستان در قالب دسته عزاداری به سمت گلزار شهدای امامزاده عبدالله(ع) گرگان حرکت نمودند و پس از تجمع درمقابل گلزار شهدا با نوحهخوانی و سینه زنی و مرثیه سرایی بر مصائب کاروان اسرای کربلا و حضرت زینب(سلام الله علیها) گریستند. همچنین در این مراسم شعارهایی درحمایت از مردم مظلوم غزه سردادند.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه دشمن در جنگ نرم باورها و ارزشهای دینی جوانان ما را هدف قرار داده است از اینرو برگزاری چنین مراسماتی موجب گسترش و تقویت باورهای دینی در بین جوانان و در سطح جامعه می شود.
جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی استان گلستان گفت: در چنین زمانی که دشمنان اسلام و تشیع با توهین به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام(ص) و اهل بیت(ع) با تمام امکانات مادی خود وارد عمل شده اند، وظیفه قشر جوان خصوصاً فرهیختگان و دانشجویان این است که با برگزاری مراسمات معنوی و بصیرتی سعی در شناساندن معارف اسلامی در بین جامعه نمایند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.