برگزاري يادمان شهداي گمنام در دانشگاه آزاد اراك
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، حجت الاسلام احمد پناهيان، استاد حوزه در يادمان شهداي گمنام دانشگاه آزاد اراك گفت: يادواره براي كسي است كه نيست ولي يادش هست در صورتي كه شهدا زنده هستند و حضور دارند، لذا اميدواريم در آينده يادواره ها تبديل به ساعاتي با شهدا يا مجلسي با شهدا شود.
وي همچنين به بيان فضائل حضرت زهرا(س) و ارادت و محبت شهدا به امامان معصوم (ع) به ويژه حضرت فاطمه (س) پرداخت.
برپايه اين گزارش، در ادامه اين مراسم حاج مهدي سلحشور، مداح و ذاكر اهل بيت(ع) به مداحي و بيان خاطرات رزمندگان دفاع مقدس پرداخت و با اشاره به كرامات شهدا از دانشجويان خواست تا با بزرگداشت و زنده نگه داشتن ياد شهدا از راه ايشان پيروي كنند.
لازم به ذكر است، اين مراسم با حضور رزمندگان، مسئولان دانشگاه، مسئولان سازمان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان مركزي و دانشجويان علاقه مند برگزار شد.
يادآور مي شود، پس از پايان اين مراسم شركت كنندگان براي غبارروبي، گلباران و قرائت فاتحه بر سر مزار شهداي گمنام دانشگاه آزاد واقع در مجتمع اميركبير اين واحد دانشگاهي حاضر شدند./انتهاي پيام/