آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۳۱۵
ظهر امروز؛

نشست خبری مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی قم برگزار شد

نشست خبری مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی قم با اصحاب رسانه ظهر امروز در سازمان بسیج دانشجویی قم برگزار شد.
نشست خبری مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی قم برگزار شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، نشست خبری مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی قم با اصحاب رسانه ظهر امروز در سازمان بسیج دانشجویی قم برگزار شد.

 

کیانی، دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی با اشاره به این که مجمع هماهنگی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری راه اندازی شده است، گفت: این مجمع که متشکل از تشکل های فعال استان می باشد، آرمان گرایی، مبارزه با ظلم و اشرافیت و مقابله با انحرفات را در مسیر انقلاب سرلوحه خود قرار داده و در این راستا به فعالیت می پردازد.

 

وی با بیان این که تمدن اسلامی با حرکت دانشگاه به سوی تولید علم تحقق خواهد یافت، ابراز داشت: دانشجویان و طلاب به عنوان فعالین بخش نرم افزاری باید وظیفه خود را به نحو احسن به انجام برسانند.

 

دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی قم به گردهمایی بزرگ دانشجویان عاشورایی اشاره کرد و تصریح کرد: این تجمع با هدف تجدید بیعت و میثاق با امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری با سخنرانی حجت‌الاسلام ذوالنور همزمان با 16 آذر برگزار می‌شود.

 

در بخش دیگری از این نشست ذاکری، قائم مقام مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی قم مطالبه گری را از اهداف این تشکل دانست و تصریح کرد: اگر این حرکت به درستی انجام نگیرد، مجمع از مسیر اصلی خود منحرف شده و به خطا پیش خواهد رفت.

 

وی گفتمان سازی را یکی از شاخصه های اصلی جریانات دانشجویی دانست و خاطرنشان کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری دانشجویان و جریان‌های دانشجویی این مسئله را سرلوحه فعالیت‌ها و مطالبات خود قرار داده‌اند.

 

وی افزود: قانون اساسی و خط امام وظیفه ما را مشخص کرده‌اند و تمام عملکردها نیز در همین چارچوب صورت می‌گیرد.

 

در بخش دیگری از این نشست صادق پور، سخنگوی مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی سبک زندگی اسلامی را یکی از گفتمان های مقام معظم رهبری دانست و ابراز داشت: این مجمع موضوع سبک زندگی را در دستور کار و مباحث فرهنگی از جمله سینما و رسانه را ازمطالبات خود قرار داده است.

 

وی در پایان راه‌اندازی پایگاه اینترنتی مجمع هماهنگی در آینده نزدیک خبر داد و بیان داشت: حرکتی متمرکز بر اساس اهداف از پیش تعیین شده در استان قم به راه خواهد افتاد ضمن اینکه انتشار هفته‌نامه «تمدن نوین اسلامی» نیز در دستور کار قرار دارد تا منویات رهبری و مواضع جریان‌های دانشجویی به طور مستقیم در اختیار مخاطبان قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار