اخبار كوتاه از دانشگاههاي خوزستان
- مديريت امور فرهنگي دانشگاه پيام نور خرمشهر به مناسبت آغاز امامت مهدي موعود (عج) برنامه شب شعري را با همين موضوع روز، 23 اسفند ماه برگزار مي كند.
- بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور آبادان با همكاري كانون قرآن و عترت اين دانشگاه، جشني را به مناسبت فرا رسيدن آغاز امامت مهدي موعود برگزار كرد.
در اين جشن كه روز 17 اسفند ماه برگزار شد، دريس، مسئول بنياد مهدويت در خرمشهر و آبادان به سخنراني پرداخت.
- كانون شعر و ادب دانشگاه علوم پزشكي اهواز امروز جلسه نقد و بررسي اشعار را با عنوان «خوش» برگزار مي کند.
بر اين اساس، در اين جلسه استادان مجرب عرصه شعر و داستان در مورد آثار ارائه شده به بيان نظرات خود مي پردازند.
كرمي، مسئول كانون شعر و ادب دانشگاه علوم پزشكي اهواز در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اهواز، هدف از برگزاري اين جلسات را پختگي اشعار دانشجويان عنوان كرد و گفت: اين نقد و بررسي ها باعث افزايش مهارت دانشجويان در زمينه شعر و داستان خواهد شد.
لازم به ذكر است، اين جلسات ترم گذشته نيز هر هفته در اين دانشگاه برگزار مي شد.
- همايش حفاظت از منابع طبيعي، 17 اسفند ماه در دانشگاه آزاد اسلامي ايذه برگزار شد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي ايذه در اين همايش با اشاره به اهميت منابع طبيعي گفـت: حفاظت از منابع طبيعي و حفظ حقوق آن از تكاليف جامعه بشري است و ما بايد مصرف درست منافع طبيعي را به يك فرهنگ عمومي تبديل كنيم.
وي حفاظت از منابع طبيعي، مراتع و جنگل ها را مهمترين وظيفه اداره منابع طبيعي شهرستان ايذه دانست./انتهاي پيام/