آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۰۹۲

دبیر کمیته علمی هفته پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج به عنوان دبیر کمیته علمی هفته پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، در نشست روز گذشته ستاد استانی هفته پژوهش در استانداری کهگیلویه و بویراحمد، دبیران کمیته های مختلف ستاد استانی این هفته در استان انتخاب شدند.

 

در این نشست ابوالقاسم عوض پور، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج به عنوان دبیر کمیته علمی ستاد استانی هفته پژوهش انتخاب و مسئولیت کمیته اجرایی این ستاد به دفتر آموزش و پژوهش استانداری و کمیته اطلاع رسانی آن به اداره کل روابط عمومی استانداری استان واگذار شد.

 

بر این اساس کمیته علمی این ستاد در دانشگاه یاسوج به عنوان دانشگاه مادر استان راه اندازی و فعالیت های مربوط به آن زیر نظر معاونت پژوهشی و فناوری ساماندهی می شود.

 

لازم به ذکر است، افتتاحیه رسمی هفته پژوهش 25 آذر ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار می شود و هر دانشگاهی در حوزه تخصص و کاری خود موظف به احداث نمایشگاه هفته پژوهش در همان دانشگاه می باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار