آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۱۴۶
الله کرم در نقد «من مادر هستم»:

«من مادر هستم» تصویری از اشاعه فحشاست

حسین الله کرم با انتقاد از «من مادر هستم» گفت: این فیلم ها برای دوران آقای خاتمی و هاشمی است و تصویری که نشان می‌دهد اشاعه فحشاست.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» حسین الله کرم در نشست نقد و بررسی فیلم من مادر هستم که عصر امروز در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد گفت: من یکی از طرف‌های اساسی این نقد باید باشم چرا که هم نقد سیاسی و فرهنگی و اعتقادی به این فیلم دارم.
 
وی افزود: ما نه ادعای هنرمندی داریم و نه در جریان حزب‌اللهی به‌عنوان نماینده‌ای در سینما هستم بلکه این بار به طور مستقیم دوستان می‌خواهند نقدهای ما را بشنوند و متوجه شوند که سیستم اندیشیدن انصار حزب‌الله و حزب‌اللهی دو آتیشه چیست؟
 
این استاد دانشگاه اضافه کرد: شاید ما را بتوانند با حرف‌های خود توجیه کنند. من نمی‌گویم که نقد علمی شکل بگیرد و یا به ماهیت حوادث وارد شوم اما امیدوارم پاسخ‌های مناسبی از سوی عوامل فیلم داشته باشم.
 
الله کرم در پاسخ صحبت‌های فهیم از منتقدان این جلسه گفت: آقای فهیم گفتند که آقای الله کرم در جمع ما چند نفر قطعا صحبت‌هایش می سوزد در حالی من باید بگویم که نسل ما نسل سوخته است و شما نمی‌خواهد به سوختن این نسل توجه کنید.
 
وی افزود: نقد فرهنگی من این است که فرهنگ دارای دو لایه اصلی و زیرین است اما این فیلم فقط به لایه زیرین یعنی نمادها پرداخته و نمادهای ارزشی ما را هدف قرار داده است.
 
وی یادآور شد: نمایشی که در این فیلم جیرانی به تصویر کشیده شده ارتباط‌های غیر معمول، زیرپا گذاشتن قصاص است که می‌تواند بر روی ارزش‌های احتماعی ما تأثیر بگذارد.
 
این استاد دانشگاه اضافه کرد: نمادهای که در فیلم نشان داده شده به خصوص در حوزه اعتقادی همان‌ صحنه ای است که در جلسه یزید با حضرت زینب یزید به حضرت زینب همچنین حرفی را زد. درست است که این نشات گرفته از آیه 181 آل عمران است که مکافات در دنیا پس داده می‌شود اما این بخشی از واقعیت است همانگونه که امام سجاد به یزید می‌گوید یک وجه مکافات عمل است و بخش دیگر امتحان الهی است.
 
الله کرم خاطرنشان کرد: این فیلم جیرانی مبانی اعتقادی ما را به شدت زیر سوال می برد و می‌خواهد یک جریان منفی را به یک جریان مثبت تبدیل کند.
 
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: از سال 1370 جریان روشنفکری حاکم بر سینما به دنبال سیاه نمایی است و افرادی که از دل این جریان بیرون آمدند و رفتند خارج از کشور جایزه گرفتند از جمله جایزه اسکار. اینها گدای جایزه‌های غربی هستند.
 
وی با اشاره به اینکه این فیلم سیاه‌نمایی جامعه را نشان می دهد گفت: آقایون آلت دست سیاسیون شده ا‌ند. همان کسانی که در چارچوب جریان روشنفکری شما را به دویدن و ما را به گرفتن تشویق می‌کنند.
 
این استاد دانشگاه گفت: اگر ما مخالفت نکنیم جریان ادامه پیدا می‌کند و سودش را جریان سیاسی می‌برد که می‌خواهد ما و شما را در مقابل هم قرار دهد و انصار حزب الله را به شکل افراد خشن در جامعه معرفی کند و خودشان را طرفدار جریان پست مدرن نمایان سازند.
 
امیدواریم 90 سیاسی هم در تلویزیون شکل بگیرد
 
الله کرم با اشاره به اجرای برنامه هفت توسط فریدون جیرانی گفت: ما از نقد هفت جیرانی لذت بردیم مانند 90 فوتبال که امیدواریم 90 سیاسی هم در تلویزیون شکل بگیرد.
 
وی اضافه کرد: آقایان بدانید که این انتقاد جریان روشنفکری است و ما نمی‌خواهیم به دوستانمان بی‌احترامی کنیم بلکه فکر می‌کنیم افرادی شبیه جیرانی قربانی این جریان روشنفکری هستند و این جریان جوری زمینه‌سازی می‌کند و مسائل را به سمتی حرکت می‌کنند که خودشان را توجیه کنند.
 
ساخت این فیلم انتقام جبهه ملی از امام و شهداست
 
این استاد دانشگاه تهران گفت: به نظر من ساخت این فیلم انتقام جبهه ملی از امام و شهداست و جیرانی‌ها قربانی این جریان هستند و بنده را نیز در جامعه سیاست زده به‌عنوان آدم خشونت طلب معرفی می‌کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: این آقایان می‌گویند فیلم براساس مطالعه بر روی قشر متوسط و پول نفت ساخته شده اما من باید بگویم که این نگاه نگاه خوبی نیست چون این فیلم ها برای دوران آقای خاتمی و هاشمی است و تصویری که نشان می‌دهد اشاعه فحشاست.
 
الله کرم یادآور شد: آقای جیرانی سینما جای تصویر است و ما می‌آییم به سینما می‌آییم که تصویری درست ببینیم اما در این فیلم شما تصویری دیده نشد.
 
وی گفت: من باید به آقایان منتقد بگویم همه مردم ما انقلاب کردند و قطعا انحرافات را می‌فهمند و باید به مردم بگویند که دراین فیلم آقایان غرور را اعدام کردند و باید قبول کنند که لایه‌های تفکر آنان ناشی از تفکر روشنفکری است.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار