به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، بخش چشمانداز بینالمللی جشنواره فیلم مقاومت با حضور تعدادی از مدیران و سینماگران کشور در ترکیه و در شهر آنکارا برگزار شد و محمد خزاعی که به همراه هیئتی از هنرمندان و سینماگران به کشور ترکیه سفر کرد، به تشریح برنامه ها و اهداف برون مرزی جشنواره فیلم مقاومت طی گزارشی پرداخت.
وی برگزاری جشنواره را در کشور ترکیه خوب و موفق توصیف کرد و افزود: این جشنواره در آنکارا با توجه به بازخوردهای رسانه ای و فضای تعاملی فعالان سینمایی دو کشور با استقبال خوبی روبه رو شد، البته کشور ترکیه در دوره پیشین جشنواره فیلم مقاومت هم میزبان فیلم های دفاع مقدس ایران بود و پیش بینی ما هم این بود که با توجه به برنامه ریزی و همکاری مدیران سینمایی و مسئولان سفارت ایران و رایزنی فرهنگی این بار هم با استقبال رو به رو شود.
دبیر جشنواره فیلم مقاومت ادامه داد: شک نکنید ظرفیت سازی بین المللی برای سینمای مقاومت یک استرتژی لازم است.
به گفته وی، فراهم شدن فرصت معرفی ارزش های سینمای مقاومت ایران و اکران چند فیلم سینمایی خوب، برپایی نشست های مشترک با مدیران و سینماگران ترکیه و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ از جمله برنامه های بوده که در هفته فیلم مقاومت ایران در ترکیه صورت گرفت و در زمینه شناسایی سینمای ایران نتایج خوبی به همراه داشته است.
خزایی ادامه داد: قطعا، فضای مناسبی برای تبادل دیدگاه ها و تجارب هنرمندان و نیز بستر خوبی برای شناسایی ظرفیت های حوزه سینمای مقاومت در کشور همسایه بوجود آمده و این نگاه، کمک می کند تا به گسترش زمینه های همکاری به لحاظ برگزاری این گونه همایش ها و نشست ها و نیز تولیدات مشترک منجر شود.
دبیر جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و دفاع مقدس، با اشاره به اکران تعدادی از آثار سینمایی حوزه مقاومت در این هفته فیلم یادآور شد: «شکارچی شنبه» اثر پرویز شیخ طادی، «بیگانگان» ساخته عباس رافعی، «قلادههای طلا» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی، «آن مرد آمد» ساخته حمید بهمنی، «آخرین ملکه زمین» به کارگردانی محمدرضا عرب و ... از جمله فیلم هایی است که در طول روزهای برپایی این هفته فیلم در ترکیه اکران شد و مورد استقبال سینما دوستان و اهالی رسانه قرار گرفت.