طرح و برنامه ريزي تفكر ديني از سوي نخبگان حوزه و دانشگاه ارائه شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از قم، آيت الله سيد عبدالكريم موسوي اردبيلي، 19 اسفندماه در ديدار اعضاي ستاد همكاري هاي وزارت آموزش و پرورش و حوزه هاي علميه با اشاره به اهميت تربيت اسلامي در آموزش و پرورش اظهار داشت: معلمان در نهاد ارزشمند آموزش و پرورش بايد در تعليم و تربيت اسلامي دانش آموزان دقت لازم و كافي را داشته باشند تا آينده سازان ايران اسلامي افرادي توانمند و نيروهاي كارآمد اسلامي تربيت شوند.
وي تصريح كرد: وزارت آموزش و پرورش بايد در انتخاب و گزينش معلمان دقت بيشتر داشته باشد و داشتن توان علمي و اسلامي را در ميان معلمان مدنظر قرار دهد.
اين مرجع تقليد نقش والدين را در تربيت فرزندان با اهميت قلمداد كرد و افزود: والدين بايد بدانندكه تربيت اوليه فرزندانشان از خانواده آغاز مي شود و نبايد مدرسه را در تربيت فرزندان خود تنها رها كنند، خود نيز بايد براساس آموزه هاي اسلامي در خانواده، الگوهاي ديني را به كودكان آموزش دهند.
موسوي اردبيلي تاكيد كرد: افرادي كه به عنوان معلم يا مربي در مدرسه به كار گرفته مي شوند خود بايد آگاه به مباحث علمي و ديني باشند تا دانش آموزان را در اين راستا هدايت كنند.
وي يادآور شد: حوزه علميه نيز مي تواند در تربيت نيروهاي ارزشي و اسلامي به آموزش و پرورش كمك کند./انتهاي پيام/