فيروزآبادي: آمريكا قادر به حمله نظامي به ايران نيست
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۶۴
در حاشيه همايش «عمليات رواني - مهندسي و آينده پژوهي»

فيروزآبادي: آمريكا قادر به حمله نظامي به ايران نيست

رئيس ستادكل نيروهاي مسلح با اشاره به اينكه تداوم تهديد آمريكا و غرب باعث بروز شدن تجهيزات نظامي ما در مقابل آنان شده است، گفت: آمريكا قادر به حمله نظامي به ايران نيست.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، سردار فيروز آبادي امروز در حاشيه همايش «عمليات رواني - مهندسي و آينده پژوهي» در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب كه نيروهاي نظامي كشور با تمامي كشورهاي همسايه دوست هستند، اظهار داشت: ما تنها مراقب كمين دشمنان از جمله آمريكا، اسرائيل هستيم.

وي ادامه داد: پيروزي انقلاب اسلامي عمليات بزرگي به رهبري امام (ره) عليه استكبار جهاني سوسياليسم بود.

رئيس ستادكل نيروهاي مسلح ضمن اشاره به پيام رهبر انقلاب مبني بر آزادگي تمام ملت ها در برابر ظلم و استعمار اظهار داشت: پيام بنيانگذار كبير انقلاب را براي اولين بار ملت ايران دريافتند، اما هم اكنون در سراسر كشورهاي مستضعف اين پيام در حال گسترش است.

فيروزآبادي با تاكيد بر اينكه پس از پيروزي انقلاب اسلامي عمليات رواني عليه ملت ما متوقف نشد، افزود: كشورهاي خارجي در برابر اين انقلاب موضع گرفتند و از طريق جنگ رواني شروع به نشر روزنامه و مجلات عليه ما كردند، اما اين كار آنان كاركردي در پي نداشت و حتي با آن كه صدام را عليه ما مجهز كردند كاري از پيش نبردند.

وي با تاكيد بر اينكه موفقيت هاي عمليات هاي رواني انقلاب اسلامي بر مبناي توحيد و ارزش هاي اسلامي است، افزود: ما امروز با مجهز شدن به اين سلاح ها در حال پيشروي هستيم؛ به طوري كه امروز در بسياري از كشورهاي لائيك اسلام را به عنوان دين دوم خود برگزيده اند.

رئيس ستادكل نيروهاي مسلح جنگ رواني را سخت تر از جنگ هشت ساله عليه ملت ايران دانست و افزود: امروز آمريكا و متحدانش عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي دست به برنامه هاي وسيعي زده اند، اما خبرهاي پيشرفت هاي علمي و فناوري ايران امروز به گوش ملت ها رسيده و آنها اين را دريافته اند كه نمي توانند با نظام جمهوري اسلامي مقابله كنند.

فيروزآبادي ضمن اشاره به شكست عمليات رواني غرب عليه ما گفت: كشورهاي غربي و آمريكا به دنبال خطرناك نشان دادن ما هستند و در اين راستا تلاش هاي بسياري مي كنند، اما موفقيتي در پي نداشته اند.

وي با بيان اين مطلب كه نظام ما وابسته به اصول و اعتقادات اظهار داشت: اين اعتقادات امروز در ميان جوانان راه يافته است.

رئيس ستادكل نيروهاي مسلح به ناتواني كشورهاي استعماري در فتح خاكريزهاي مسلمانان اشاره كرد و گفت: عمليات رواني دشمنان اسلام نمي تواند محبت امام، رهبر انقلاب و ملت ايران را از دل ها بيرون آورد.

فيروزآبادي به تجهيزات نظامي، آزمايشگاه هاي پيشرفته و دانشكده هاي نظامي آمريكا اشاره و عنوان كرد: هر چند آمريكا از لحاظ علمي، دفاعي و نظامي بسيار قوي است، اما نكته حائز اهميت اين است كه هر سلاح قوي را نمي توان در برابر هر جبهه اي به كار برد.

وي در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر موفقيت آمريكا در حمله نظامي به ايران افزود: هيچ شبي نبوده كه خاطره تهديد آمريكا در ذهنش نباشد.

رئيس ستادكل نيروهاي مسلح ادامه داد: آمريكا 20 سال است كه مي خواهد به ايران حمله كند، اما خدا اين امر را نمي خواهد.

فيروزآبادي با اشاره به اينكه تداوم تهديد آمريكا و غرب باعث بروز شدن تجهيزات نظامي ما در مقابل آنان شده است، گفت: به قدرت رسيدن هيچ كدام از احزاب آمريكا مانع از جلوگيري اقدامات آنها عليه ايران نمي شود، اما نكته حائز اهميت اين است كه قدرت جمهوري اسلامي ايران به هر دو حزب دموكرات و جمهوري خواه آمريكا نشان داده است كه آنها قادر نخواهند بود هزينه حمله به ايران را بپردازند؛ چرا كه ملت ايران ضربه جبران ناپذيري به مخالفانش وارد خواهد ساخت.

وي ضمن اشاره به فعاليت هاي دشمنان و عمليات رواني بر روي نخبگان و خواص نظام گفت: دشمنان سعي دارند كه اين افراد را كه از ستون هاي نظام به شمار مي آيند به سمت خود سوق داده و از اين طريق پايه هاي اصلي حاكميت را سست كنند.

رئيس ستادكل نيروهاي مسلح گفت: در حال حاضر كشورهاي استعماري در حال رقابت با دستگاه هاي تبليغاتي جمهوري اسلامي ايران هستند و قصد دارند با كشاندن جهان به سمت خود صفوف طرفداران نظام را درهم بشكنند كه البته تاكنون موفق نشده و نخواهند شد.

فيروزآبادي در پايان اظهار داشت: انقلاب اسلامي هر روز نوراني تر از گذشته دل هاي مردم جهان را فتح مي كند و اين پيروزي ها با وعده هاي الهي انطباق دارد كه اميدواريم با ظهور امام زمان (عج) كه منجي آحاد بشر است اين پيروزي ها تكميل شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار