آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۸۷۲
رئیس دانشگاه پیام‌نور جیرفت:

ایجاد آمادگی دانشجویان برای مقابله با تهدیدهای نرم دشمنان ضروری است

رئیس دانشگاه پیام‌نور جیرفت با اشاره به اینکه دانشگاهها وجوانان هدف اول دشمنان هستند ، گفت: ایجاد آمادگی دانشجویان را برای مقابله با تهدیدهای نرم دشمنان ضروری است
ایجاد آمادگی دانشجویان برای مقابله با تهدیدهای نرم دشمنان ضروری است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو »از جیرفت، میثم عارفی بعد از ظهر امروز در آیین معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه پیام‌نور با اشاره به حضور اساتید دانشگاه‌ها در طول هشت سال دفاع مقدس در جبهه‌ها، ادامه داد: اکنون نیز اساتید در جبهه‌ها و سنگر علم خدمات قابل توجهی را به جامعه و کشور ارائه می‌کنند.


وی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان افزود: امروز دشمنان از هر وسلیه و کانالی برای تضعیف و ارزشهای مسلمانان استفاده می کنند.


رئیس دانشگاه پیام‌نور جیرفت با اشاره به اهداف دشمنان در جنگ نرم گفت: دشمن از راه جنگ نرم در راستای تغییر افکار جامعه اسلامی به ویژه جوانان و دانشجویان وارد عمل شده است.


وی ایجاد آمادگی دانشجویان را برای مقابله با تهدیدهای نرم دشمنان امری ضروری و مهم دانست و اظهار کرد: ارتقاء فرهنگ دینی و معرفتی می تواند کشور را در برابر هجمه های گسترده دشمنان مصون نگه دارد.


رئیس دانشگاه پیام‌نور جیرفت گفت:امروزر که معادلات جهانی به هم خورده و بیداری اسلامی خواب را ازچشمان دشمنان دین و انقلاب ربوده است، وظیفه شما اساتید بسیجی سنگین تر از هر زمانی است.


وی با تاکید بر اینکه اساتیدبسیجی باید الگویی برای دانشجویان باشند افزود: باید در آگاه سازی دانشجویان در زمینه تهاجم فرهنگی غرب تلاش کرده و با اقدامات خود از تاثیر هجمه های تبلیغاتی دشمنان جلوگیری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار