روابط تهران – باکو مي تواند در زمينه هاي مختلف نزديکتر، صميمي تر و جدي تر شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۰۸
رهبر معظم انقلاب در ديدار رئيس جمهور آذربايجان:

روابط تهران – باکو مي تواند در زمينه هاي مختلف نزديکتر، صميمي تر و جدي تر شود

مقام معظم رهبري در ديدار الهام علي اف، رئيس جمهوري آذربايجان، مشترکات دو کشور را کم نظير خواندند و با اشاره به روابط خوب تهران – باکو تأکيد کردند: اين روابط مي تواند در زمينه هاي مختلف نزديکتر، صميمي تر و جدي تر شود.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنه اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر امروز در اين ديدار مخالفت و تحريکات آمريکايي ها و صهيونيستها را براي جلوگيري از گسترش مناسبات ايران و جمهوري آذربايجان يادآور شدند و افزودند: بايد با قاطعيت و جديت با اين کارشکني ها برخورد کرد و با تکيه بر امکانات و زمينه هاي مشترک، روابط برادرانه را عمق و گسترش بيشتري داد.

در اين ديدار که آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور نيز حضور داشت رئيس جمهور آذربايجان، ديدارهاي امروز با مقامات ايران را بسيار موفقيت آميز خواند و گفت: همه تلاش خود را براي گسترش روابط خوب دو کشور در تمامي عرصه ها به کار گرفته ايم.

علي اف با اشاره به تهديدات مشترک که متوجه دو کشور است گفت: برخي همچنان در تلاشند روابط دو کشور را تحت تأثير قرار دهند اما ما به هيچ کشور خارجي قدرت تأثيرگذاري و مداخله در روابط دوستانه آذربايجان و ايران را نخواهيم داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار