تهران، جمعه ميزبان علماي وحدت اسلامي از سراسر جهان
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۱۷
دبيرکل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي خبر داد:

تهران، جمعه ميزبان علماي وحدت اسلامي از سراسر جهان

دبيرکل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي اعلام کرد: بيست‌ودومين کنفرانس وحدت اسلامي با موضوع «امت اسلامي، چالش‌ها و راهکارها» 23 تا 25 اسفند در تهران برگزار مي‌شود.  

به گزارش گروه سياسي «شبکه بر دانشجو»، آيت‌الله تسخيري ديروز در جمع خبرنگاران با اعلام اينکه اين کنفرانس با حضور 160 عضو مجمع عمومي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي از 45 کشور در تهران برگزار مي‌شود، گفت: آيين افتتاحيه کنفرانس صبح جمعه، 23 اسفند با حضور آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ساختمان قبلي مجلس شوراي اسلامي و نشست‌‌هاي علمي در سالن اجلاس سران کشورهاي اسلامي برپا مي‌‌شود.

دبيرکل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي ضمن تبريک آغاز هفته وحدت و سالروز ولادت پيامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: هدف از برگزاري کنفرانس وحدت اسلامي، ايجاد زمينه اتحاد و همبستگي جهان اسلام و همفکري علما و دانشمندان براي نزديک سازي ديدگاه‌هاي علمي و فرهنگي آنان در زمينه‌هاي فقهي، اصولي، کلامي و تفسيري، بررسي مسائل و مشکلات مسلمانان و ارائه راه‌حل‌هاي مناسب و موضع‌گيري در برابر آن است.

وي با اعلام اينکه بيش از 50 مقاله از سوي اعضاي مجمع عمومي جهاني تقريب مذاهب اسلامي به دبيرخانه هيئت علمي بيست‌ودومين کنفرانس وحدت ارسال شده است، افزود: ديدار شرکت‌کنندگان اجلاس با مقام معظم رهبري و بهر‌ه‌مندي از نظرات معظم‌له از برنامه‌هاي اصلي کنفرانس است و در پايان نشستي درباره موضوع فلسطين، مشکلات غزه و مسائل پيش آمده در سودان برگزار مي‌شود.

تسخيري تشريح چالش‌هاي جهان اسلام و تبيين راهکاري برون‌رفت از آن را از موضوعات مهم کنفرانس دانست و ابراز داشت: برنامه‌ريزي براي اجراي منشور حقوق بشر اسلامي و برنامه‌ريزي براي بهبود وضع اقليت‌‌هاي اسلامي در سراسر جهان از موضوعات کنفرانس است.

دبيرکل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي با اشاره به اينکه مهمترين چالش‌هاي خارجي از سوي دشمنان شامل تضعيف رسانه‌ها و بهره‌گيري از قلم به منظور پيشگيري از ايفاي نقش مطلوب رسانه است، تصريح کرد: برنامه‌ريزي به منظور ايجاد گسست و شکاف ميان امت اسلامي، پافشاري بر منافع تنگ نظرانه شخصي از سوي برخي سياست‌مداران و شخصيت‌ها که خود مشوق تفرقه و پراکندگي است، از ديگر موضوعات کنفرانس است.

وي در خصوص تحرکات وهابيت در حرم نبوي گفت: يکي از چالش‌هاي دروني جهان اسلامي افراط‌گري است و برخوردهاي افراطي وهابيت با زائران حرم نبوي از جمله اين افراطي‌هاست که در اين کنفرانس بررسي مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار