کد خبر:۲۲۰۴۰۲
خواجه سروی:

معاونت فرهنگی متصدی تقویت ارتباطات فرهنگی بین دانشگاههای اسلامی است

معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: بخش فرهنگی وزارت علوم متصدی تقویت بنیان ها و ارتباطات فرهنگی بین دانشگاههای کشور به ویژه دانشگاه های اسلامی است.
معاونت فرهنگی متصدی تقویت ارتباطات فرهنگی بین دانشگاههای اسلامی است

 به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در اولین گردهمایی علمی استادان دانشگاه یو کی ام مالزی و اعضای هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر نیاز به گسترش روابط میان استادان دانشگاه های کشورهای مختلف گفت: بیش از چهار میلیون و 400 هزار نفر در دانشگاه های ایران مشغول به تحصیل هستند و بیشتر آنها به کشور مالزی علاقه مند هستند.


 غلامرضا خواجه سروی با ابراز خرسندی از برگزاری موفق نخستین همایش اسلام و جامعه در دانشگاه تهران تاکید کرد: ملت ما ملتی فرهنگ دوست و علاقه مند به سایر مسلمانان و کشورهای برادر خویش است.


وی در ادامه بیان کرد: بخش فرهنگی وزارت علوم متصدی تقویت بنیان ها و ارتباطات فرهنگی بین دانشگاههای کشور به ویژه دانشگاه های اسلامی در کشورهای مسلمان است و در حال حاضر این ارتباط بسیار نزدیک است.


دکتر خواجه سروی در ادامه با اشاره به گرایش دانشگاه های ایران به مطالعات تلفیقی و به ویژه ارتباط بین رشته های جدید علوم با علوم اسلامی اشاره نمود و افزود: این گونه رشته ها زمینه های لازم برای همکاری های آینده را ترسیم می کند.


وی با تاکید بر لزوم نزدیکی جامعه دانشگاهی ایران و مالزی پیشنهاد داد: دانشجویان دو کشور بهتر است از فضای دانشگاهی کشورهای دیگر بازدید کنند و می توانیم زمینه این بازدیدهای دو طرفه را فراهم کنیم.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به تلاش های موثر پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در حوزه علوم انسانی و اسلامی بیان کرد: این پژوهشکده به عنوان یکی از مراکز، مسئول گسترش روابط فرهنگی با سایر کشورها باشد و شبکه ای از کشورهای اسلامی در زمینه تعاملات علمی را به وجود آورد.


وی در پایان سخنان خود یادآور شد: باید روابطمان را گسترش دهیم و سایر کشورهای مسلمان نیز به ما ملحق شوند.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار