کد خبر:۲۲۰۹۱۹
فرمانده سپاه هرمزگان:

امام راحل (ره) محور اصلی توسعه بیداری اسلامی در منطقه بود

فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان گفت: توسعه اسلام گرایی و بیداری اسلامی که اکنون در منطقه و دنیا مطرح است، به برکت امام راحل (ره) بود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس،‌ سردار محمد مارانی امروز در نشست خبری در بندرعباس اظهار داشت: اسلام گرایی و بیداری اسلامی در دنیای امروز با یک سرعت بسیار مناسب و عالی به پیش می رود که این امر به برکت امام راحل بود.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) به دنبال صدور انقلاب به سراسر جهان اسلامی بود،‌ بیان کرد: هدف امام خمینی(ره) از صدور انقلاب اسلامی به سراسر جهان، بیداری ملت ها، دفاع از حق و حقوق خود، استقلال و آزادی ملت ها بود.
 

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان گفت: استقبالی که کشورهای منطقه از جمله مصر، سوریه، لبنان و دیگر کشورها از اسلام و انقلاب اسلامی ایران داشتند، آن چیزی است که خداوند به ما الهام فرمودند که امروز باید این امر محقق شود.
 

مارانی وظیفه خبرنگاران امروز را همچون رسالت شهید آوینی در زمان دفاع مقدس و بعد از آن مبنی بر حفظ اسلام  دانست و افزود: تمام تلاش دشمنان در دنیای امروز این است که فضای کنونی را فضایی منفی درجامعه جهانی جلوه دهند.
 

وی خاطرنشان کرد: دشمن می خواهد ریشه اسلام خشکانده شود؛ لذا این هدف را امروز در فضای مجازی، جنگ نرم و فضای سایبری دنبال کرده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار