به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمد رویانیان رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور در نشست خبری با خبرنگاران، گفت: سهمیه خودروهای جدید با حجم بالای 1800 سیسی تا ماه آینده حذف خواهد شد.
وی ادامه داد: طی این اقدام سهمیه بنزین خودروهای صفر کیلومتر که در کارخانهها با این حجم موتور تولید شوند نیز حذف میشود.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با اعلام آخرین وضعیت تصمیمگیری دولت درباره قیمت سوخت، افزایش قیمت بنزین به لیتری 5 هزار تومان را تکذیب و اعلام کرد: سهمیه بنزین موتورسیکلت های فاقد پلاک ملی تا 3 ماه آینده حذف میشود.
رویانیان همچنین در تشریح آخرین تصمیم گیری دولت درباره بنزین گفت: تمامی موتورسیکلتهای فاقد پلاک ملی 3 ماه فرصت دارند تا برای تهیه پلاک ملی اقدام کنند و در غیر این صورت، سهمیه بنزین نیمه یارانه ای این دسته از موتورها حذف خواهد شد.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با اعلام اینکه در حال حاضر به طور متوسط روزانه 7 تا 7.5 میلیون لیتر سهمیه بنزین نیمه یارانه ای به موتورها اختصاص می یابد، تصریح کرد: تمامی دارندگان موتورسیکلت برای دریافت پلاک ملی حداکثر تا پایان سال جاری وقت دارند.
بنزین 5 هزار تومان نمی شود
این مقام مسئول در پاسخ به سئوالی، مبنی بر احتمال افزایش قیمت هر لیتر بنزین به 5 هزار تومان، اظهار داشت: این موضوع را تایید نمی کنیم و اصلا صحت ندارد.
رویانیان همچنین در پاسخ به سئوال دیگری، مبنی بر احتمال افزایش قیمت بنزین و گازوئیل در سال 1392، بیان کرد: هم اکنون سناریوهای مختلف در حال بررسی است و هنوز به جمع بندی نهایی برای افزایش یا تثبیت قیمت بنزین دست نیافته ایم.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اظهارنظرهای اخیر وزیر نفت و برخی از مسئولان اجرایی دولت مبنی بر ضرورت افزایش اصلاح قیمت بنزین و گازوئیل برای مقابله با قاچاق، تاکید کرد: پیش از ضرورت اصلاح قیمت بنزین و گازوئیل به اصلاح سیاستهای منطقه ای، مبارزه و مقابله با قاچاق سوخت باید در دستور کار قرار گیرد.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با یادآوری اینکه در برخی از کشورهای همسایه و به ویژه در کشورهای عربی به دلیل پایین بودن تقاضا نیازی به مدیریت مصرف سوخت وجود ندارد، گفت: اما در ایران با جمعیت 75 میلیون نفری باید مدیریت مصرف سوخت به ویژه در ناوگان حمل و نقل مورد توجه جدی قرار گیرد.
این عضو کابینه دولت با بیان اینکه نبود و فقدان اعمال سیاستهای یکپارچه در سطح منطقه خاورمیانه به منظور مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی، توضیح داد: در کشورهایی همچون کشورهای عضو اتحادیه اروپا به دلیل اجرای سیاستهای یکپارچه، طرحهای مبارزه با قاچاق سوخت موفق بوده است.
این مقام مسئول با اعلام اینکه قطعا افزایش قیمت هر لیتر گازوئیل از 350 تومان فعلی حتی به 700 تومان نیز نمی تواند منجر به توقف قاچاق سوخت شود، گفت: باید نظام عرضه، توزیع و انتقال هوشمند فرآورده های نفتی به عنوان یک راهکار جدی در دستور کار مجموعه دولت و وزارت نفت قرار بگیرد.