کد خبر:۲۲۱۴۴۸
رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان:

دانشگاه علمی- کاربردی طلایه‌دار آموزش‌های مهارتی است

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان با بیان اینکه نظام صلاحیت حرفه‌ای از رویکردهای مهم دانشگاه علمی- کاربردی است، گفت: این دانشگاه طلایه‌دار آموزش‌های مهارتی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از رشت، قاسمی زاد صبح امروز در بیست و ششمین نشست رئیس و معاونان آموزشی مراکز آموزشی علمی- کاربردی گیلان با بیان اینکه این دانشگاه طلایه‌دار آموزش‌های مهارتی است، تصریح کرد: فهم و درک درست و نیز ایجاد زیرساخت های قانونی برای مهارتی از نکات قابل توجه و مهم در گسترش آموزش های مهارتی است.

وی با بیان اینکه نظام صلاحیت حرفه ای از رویکردهای مهم دانشگاه علمی- کاربردی است، افزود: برای ورود به هر شغل فرد باید تایید صلاحیت بگیرد که بر این اساس دانشجویان علمی- کاربردی در اولویت ثبت نام قرار می گیرند.

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان با بیان اینکه 20 تا 70 درصد جمعیت دانشجویی کشور کاهش یافته بیان داشت: این در حالی است که جمعیت دانشجویی در دانشگاه علمی- کاربردی افزایش داشته است.

قاسمی زاد به افزایش 600 هزار نفری دانشجویان دانشگاه علمی- کاربردی اشاره کرد و گفت: در طول سالیان اخیر جمعیت دانشجویی دانشگاه علمی- کاربردی از 360 هزار نفر به 600 هزار نفر افزایش یافته است.

وی با اشاره به ارائه مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه ادامه داد: گیلان جزو یازده استان کشور در ارائه رشته های مقطع کارشناسی ارشد است.

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان با اشاره به رشد 17 درصدی جمعیت دانشجویان گفت: 16 هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان مشغول به تحصیل اند که از این تعداد 60 درصد پسر و 40 درصد دختر هستند.

قاسمی زاد با بیان اینکه 92 درصد جمعیت دانشجویان دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان بومی هستند، افزود: 29 درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی ترمی پودمانی و 71 درصد در مقطع کاردانی پودمانی تحصیل می کنند.
وی تصریح کرد: 31 مرکز علمی- کاربردی در استان فعالیت می کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان از برگزاری بیست و هفتمین نشست رئیس و معاونان واحد استانی، روسا و معاونان آموزشی مراکز آموزشی علمی- کاربردی گیلان در آینده نزدیک خبر داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار