رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان با بیان اینکه نظام صلاحیت حرفهای از رویکردهای مهم دانشگاه علمی- کاربردی است، گفت: این دانشگاه طلایهدار آموزشهای مهارتی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از رشت، قاسمی زاد صبح امروز در بیست و ششمین نشست رئیس و معاونان آموزشی مراکز آموزشی علمی- کاربردی گیلان با بیان اینکه این دانشگاه طلایهدار آموزشهای مهارتی است، تصریح کرد: فهم و درک درست و نیز ایجاد زیرساخت های قانونی برای مهارتی از نکات قابل توجه و مهم در گسترش آموزش های مهارتی است.
وی با بیان اینکه نظام صلاحیت حرفه ای از رویکردهای مهم دانشگاه علمی- کاربردی است، افزود: برای ورود به هر شغل فرد باید تایید صلاحیت بگیرد که بر این اساس دانشجویان علمی- کاربردی در اولویت ثبت نام قرار می گیرند.
رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان با بیان اینکه 20 تا 70 درصد جمعیت دانشجویی کشور کاهش یافته بیان داشت: این در حالی است که جمعیت دانشجویی در دانشگاه علمی- کاربردی افزایش داشته است.
قاسمی زاد به افزایش 600 هزار نفری دانشجویان دانشگاه علمی- کاربردی اشاره کرد و گفت: در طول سالیان اخیر جمعیت دانشجویی دانشگاه علمی- کاربردی از 360 هزار نفر به 600 هزار نفر افزایش یافته است.
وی با اشاره به ارائه مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه ادامه داد: گیلان جزو یازده استان کشور در ارائه رشته های مقطع کارشناسی ارشد است.
رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان با اشاره به رشد 17 درصدی جمعیت دانشجویان گفت: 16 هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان مشغول به تحصیل اند که از این تعداد 60 درصد پسر و 40 درصد دختر هستند.
قاسمی زاد با بیان اینکه 92 درصد جمعیت دانشجویان دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان بومی هستند، افزود: 29 درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی ترمی پودمانی و 71 درصد در مقطع کاردانی پودمانی تحصیل می کنند.
وی تصریح کرد: 31 مرکز علمی- کاربردی در استان فعالیت می کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی گیلان از برگزاری بیست و هفتمین نشست رئیس و معاونان واحد استانی، روسا و معاونان آموزشی مراکز آموزشی علمی- کاربردی گیلان در آینده نزدیک خبر داد.