به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، شاهرخی شب گذشته در جلسه پشتیبانی از کرسی های آزاد اندیشی که با دعوت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان با حضور روسا و معاونان دانشگاه ها و مسئولان سیاسی، انتظامی و امنیتی استان در خرم آباد برگزار شد، تصریح کرد: 57 کرسی آزاد اندیشی طی نیمسال تحصیلی در دانشگاه های استان برگزار شده است و با این وجود هیچ برخوردی با کسی صورت نگرفته است با این حال باز هم برخی ها معتقدند که در فضای کرسی ها احساس نا امنی می کنند؛ از این رو ضروری است که با انجام یک کار پژوهشی و علمی علت این احساس را شناسایی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تا عوامل احساس نا امنی دانشجو در فضای کرسی آزاد اندیشی مشخص نشود به نتیجه ای نمی رسیم، افزود: متاسفانه در کرسی ها طرح ایده و نظریه مغفول مانده است و ندیده ایم که استادی در این کرسی ها یک نظریه جدید را ارائه کند و از طرف مخالف و موافق به چالش کشیده شود.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: اگر قرار باشد که در کرسی ها ایده و نظریه ارائه شود این کرسی ها به مناظره تبدیل می شوند و قطعا کسانی که بیان بهتری دارند می آیند و از خطوط قرمز هم رد می کنند.
شاهرخی با اشاره به اینکه کرسی ها نباید در دام آمار محوری قرار بگیرند و از کیفیت غفلت شود، ادامه داد: 57 کرسی در استان برگزار شده است خروجی این کرسی ها چه بوده است، آیا کرسی ها ما را به هدف رسانده اند یا زاویه ایجاد کرده اند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ترویج مطالبات رهبر انقلاب باید در اولویت قرار بگیرد، تصریح کرد: تمام امور جاری گذار هستند؛ اما این مطالبات رهبر انقلاب هستند که باید مورد توجه دانشگاه ها قرار بگیرند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: هیچ قشری به اندازه قشر دانشجو و استاد نمی تواند مطالبات رهبری را عملیاتی کنند و کرسی ها هم از جمله این مطالبات هستند.