به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، همایون امیرزاده شب گذشته در نخستین جلسه ستاد اجرایی سومین جشنواره بین المللی فرهنگی- هنری خلیج فارس تصریح کرد: امسال 36 جشنواره موضوعی مرتبط با خلیج فارس با مشارکت تمامی استان ها در موضوعات هنری، فرهنگی، علمی، پژوهشی، سینمایی و رسانه های مجازی در سراسر کشور برگزار می شود.
وی افزود: چهار جشنواره موضوعی با همکاری هرمزگان و تهران برگزار می شود که شامل جشنواره پژوهش های علمی- فرهنگی خلیج فارس، عکس خلیج فارس، تولیدات رادیویی و تلویزیونی خلیج فارس و جشنواره زیست محیطی خلیج فارس است که دو جشنواره آخر با محوریت صدا و سیمای مرکز خلیج فارس و اداره کل محیط زیست هرمزگان اجرا می شود.
مسئول دبیرخانه جشنواره بین المللی فرهنگی- هنری خلیج فارس بیان داشت: 90 درصد جشنواره ها و برنامه های موضوعی خلیج فارس بدیع و با نگاه خلاقانه و بنا به ظرفیت های موجود در هر استان انتخاب و مورد پذیرش قرار گرفته است و همچنان شاهد پیشنهادات جدید از سوی استان ها هستیم.
امیرزاده به تقویم اجرایی جشنواره اشاره کرد و گفت: فراخوان جشنواره های موضوعی خلیج فارس از اول بهمن سال جاری اعلام و هر استان سه ماه زمان دارد به تولید اثر در جشنواره موضوعی خود مبادرت کند.
وی به بیان اهداف برگزاری جشنواره فرهنگی- هنری خلیج فارس پرداخت و تصریح کرد: پاسداری از هویت خلیج فارس در خارج از مرزها، گسترش و معرفی فعالیت ها و ظرفیت های فرهنگی- هنری هرمزگان، ایجاد تعامل بیشتر با کشورهای منطقه، تجلیل از شهدای خلیج فارس و نشان دادن چهره واقعی استعمار از اهداف این جشنواره است.
مشاور فرهنگی استاندار هرمزگان، خلیج فارس را نامی برخاسته از تاریخ و میراث مشترک بشریت دانست و بیان داشت: چگونگی برگزاری اختتامیه جشنواره و برنامه های روز ملی خلیج فارس در شورای سیاست گذاری که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد در تهران مشخص و سپس اعلام خواهد شد.
امیرزاده خاطرنشان کرد: خلیج فارس از ابتدا نقطه پیوند فرهنگی ملل مختلف بوده است و امروزه این کارکرد آن با برگزاری جشنواره فرهنگی- هنری خلیج فارس گسترش می یابد.