کد خبر:۲۲۴۳۳۷
اوپک گزارش داد؛

افزایش تولید نفت ایران در نوامبر گذشته

اوپک اعلام کرد تولید نفت این سازمان در نوامبر ۲۰۱۲ کاهش یافته و تولید نفت ایران با 5 هزار بشکه در روز افزایش، به 2.683 میلیون بشکه در روز رسیده است.
افزایش تولید نفت ایران در نوامبر گذشته

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام (اوپک)، تولید نفت 12 کشور عضو این سازمان در نوامبر 2012 با 208 هزار بشکه در روز کاهش مواجه شد و به 30.781 میلیون بشکه در روز رسید.

 

در این میان، تولید نفت ایران با کاهش 5 هزار بشکه‌ای در روز نسبت به ماه قبل از آن به 2.683 میلیون بشکه در روز و تولید نفت عربستان نیز با کاهش 47.5 هزار بشکه‌ای در روز نسبت به ماه پیش از آن به 9.673 میلیون بشکه در روز رسید.

 

بر اساس این گزارش، از 12 کشور عضو اوپک 6 کشور عربستان، قطر، امارات، نیجریه، آنگولا و الجزایر، در ماه نوامبر با کاهش تولید خود مواجه شدند. این گزارش همجنین افزود، تولید نفت ایران، عراق، اکوادر، کویت، لیبی و ونزوئلا مجموعا با 40.7 هزار بشکه در روز افزایش روبرو بوده است.

 

تولید نفت 12 کشور عضو اوپک در ماه نوامبر به این شرح است: الجزایر 1.175 میلیون بشکه در روز ، آنگولا 1.713، اکوادر 501، ‌ایران 2.683، عراق 3.174، کویت 2.833، لیبی 1.510، نیجریه 1.854،‌ قطر 737، عربستان 9.673، امارات 5.592 و ونزوئلا 2.336 میلیون بشکه در روز.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار