آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۵۷۴۲
سردار ظریف منش در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو»:

علوم انسانی غرب را هر روز نقد می‌کنیم

فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) از 30 نشست مبنی بر نقد نظریات غربی خبر داد و گفت: ما علوم انسانی غرب را هر روز با برنامه‌ای مناسب نقد می کنیم و ...

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار حسین ظریف منش، فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) در نشست خبری همایش سراسری مکتب دفاعی انقلاب اسلامی بر آراء و اندیشه‌های حضرت امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای در پاسخ به سؤال «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر واکنش دشمنان نسبت به پرتاب کاوشگر جدید ایران به فضا گفت: بحث دشمن دستاورد نظامی نیست زیرا ما به دنبال اهداف نظامی نیستیم، ترس دشمن از اقتدار علمی ماست؛ هر نوع پیشرفتی و هر محصولی در هر زمینه‌ای موجب ترس و تهدید دشمن است.


وی ادامه داد: آنها از اقتدار علمی ما می‌ترسند و تفاوتی نمی‌کند در چه زمینه‌ای پیشرفت داشته‌ایم؛ هر دانشجویی در کشور ما سرباز پرافتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی است.


فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) در پاسخ به سؤالی مبنی بر اهداف این همایش و نحوه همکاری آن با دانشگاه‌های افزود: ما در همه زمینه‌ها با تمام دانشگاه‌های کشور ارتباط داریم، حدود 15 تا 20 مرکز علمی مثل دانشگاه تهران، دانشگاه شریف و بسیاری از دانشگاه های دیگر با ما همکاری داشته‌اند.


 وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های و مراکز علمی کشور در حوزه دفاع پیشرفت‌های چشمگیر و درخشانی دارند به نوعی که اساتید ما در حوزه دفاع در خط مقدم کشور قرار دارند.


سردار ظریف‌منش درباره دستاوردهای دانشگاه امام حسین(ع) گفت: ما در حوزه‌های مختلف و در مورد عقبه علمی سپاه فعالیت داریم، در پروژه‌هایی که سپاه به ما محول کرده به خوبی عمل کرده‌ایم که بیشتر این پروژه‌ها استمرار فعالیت‌های گذشته است.


وی در ادامه با اشاره به انجام 5 همایش دیگر در پنج سال آینده خاطرنشان کرد: 5 همایش در پنج سال آینده پیش بینی کردیم و می‌خواهیم محصول اندیشه‌ورزی را به نتیجه برسانیم زیرا با یک یا دو مقاله نمی‌شود تولید علمی داشت.


سردار ظریف منش از جمله اقدامات دیگر را ترجمه یک کتاب به زبان‌های مختلف در زمینه اندیشه‌های دفاعی انقلاب دانست و گفت: این کتاب در اختیار سایر کشورهای اسلامی قرار خواهد گرفت که در آن زمینه‌های تحول علوم انسانی را شرح خواهیم داد.


فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) در پاسخ به سؤالی مبنی بر توسعه و دامنه تحریم‌ها و تأثیر آن بر روند علمی دانشگاه‌ها گفت: همانطور که می‌دانید دانشگاه امام حسین(ع) جزء لیست تحریم‌های آمریکا قرار گرفته؛ آنها علی‌رغم همه سر و صداها مبنی بر آزادی اندیشه برخلاف گفته‌هایشان عمل می‌کنند.


وی با اشاره به عدم وابستگی علمی کشور خاطرنشان کرد: ما از ابتدا از کشورهای غربی بی‌نیاز بودیم و اگر هم در زمینه دانش کمک می گیریم به دانش دنیا نیز کمک می‌کنیم ولی هیچ گونه وابستگی علمی نداریم و به اندیشه‌ورزی خودمان متکی هستیم.
 

سردار ظریف منش خاطرنشان کرد: تحریم‌ها هیچ تأثیری نداشته و ما را از نظر دانش و تجهیزات دچار مشکل نکرده است، این نیز مانند سایر تحریم‌ها جنگ روانی و بی‌تأثیر است.


فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) درباره عملکرد این دانشگاه در خصوص سخنان مقام معظم رهبری در حوزه تحول علوم انسانی گفت: ما از دو سال پیش تلاش کرده‌ایم تا پاسخی مناسب به مطالبه مقام معظم رهبری داشته باشیم و این مسئله به مسئله اول ما تبدیل شده است.


وی از 30 نشست علمی مبنی بر نقد تفکرات و نظریات غربی خبر داد و گفت: علوم انسانی غرب را هر روز با برنامه‌ای مناسب نقد می کنیم و علاوه بر آن یک مشاور و متخصص علوم انسانی- اسلامی را در کنار ارائه‌دهندگان پایان‌نامه‌های علمی قرار داده‌ایم.


سردار ظریف منش از اضافه کردن سه واحد درسی در این زمینه خبر داد و تصریح کرد: اسلام شناسی روش اسلامی است و قرآن پژوهی از جمله دروسی است که در راستای سخنان رهبر انقلاب مبنی بر تحول علوم انسانی به دروس دانشگاه امام حسین(ع) اضافه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار