آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۶۵۷۵
در کنگره ملی پیامبر اعظم(ص)؛

جایگاه پیامبر از منظر قرآن توسط وزیر فرهنگ بررسی شد

حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد در کنگره ملی پیامبر اعظم(ص)، مقاله ای تحقیقی در خصوص جایگاه پیامبر(ص) در قرآن ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» عصر امروز اختتامیه کنگره ملی پیامبر اعظم (ص) با حضور جمعی از مسئولین فرهنگی و سینماگرانی که در عرصه پیامبر اعظم(ص) فعالیت کردند برگزار شد.


حسینی وزیر ارشاد در این همایش مقاله‌ای تحقیقی در خصوص جایگاه پیامبر در قرآن ارائه کرد متن این سخنرانی به شرح زیر است:


ما در این سخنرانی قصد داریم جایگاه پیامبر(ص) در منظر قرآن را بررسی کنیم خب ما می دانیم که هتک‌ حرمت‌های اخیری که به پیامبر شده است مسئله‌ای تازه نیست که الان به بعضی از توهین‌هایی که در تاریخ به پیامبر شده از نظر قرآن اشاره می‌کنم.


از جمله تهمت‌هایی که به پیامبر زده اند گاهی این است که او را کاهن می‌نامیدند کاهن کسی است که با اجنه در ارتباط است گاهی گفته‌اند پیامبر ساحر است گاهی نیز ایشان را مسحور گفته‌اند یعنی پیامبر سحر شده است.


گاهی پیامبر را مجنون خوانده‌اند فکر می‌کردند مطالبی را که پیامبر درباره انبیاء و تاریخ می‌گفته از کسی به او تلقین شده است یا تعبیر شاعر را در رابطه با ایشان به کار برده‌اند. هر کسی ولو اینکه شرح صدر نیز داشته باشد زمانی که این افترا‌ها را بشنوند دلتنگ می‌شود بنابراین خدا در قرآن گفته  است «زمانی که این مطالب را می‌شنوی دلتنگ مشو» اما خداوند داستان پیامبران را برای دلداری حضرت رسول بیان می‌کرده است و تمسخرهای انبیاء‌ را به ایشان یادآوری می‌کرد.

 

مسخره‌کنندگانی که عاقبت شان در قرآن مشخص است که در نهایت به نیستی و زوال کشیده شدند حال وظیفه پیامبر چیست مواردی مثل صبر جمیل و... مواردی است که در قرآن ذکر می‌شود.

 

خداوند در قرآن به دفاع از پیامبر می‌پردازد، اگر آنها ابتر و شاعر می‌گفتند قرآن پاسخ می‌داد و اگر می‌گفتند تو مرسل نیستی خداوند در قرآن پاسخ این افراد را می‌داد.


قرآن نه تنها از پیامبر دفاع می‌کند بلکه ویژگی‌های پیامبر را نیز بیان می‌کند پیامبر را اسوه حسنه نامید و بعد ویژگی‌های ایشان را عنوان کرد پیامبر را به عنوان شخصیتی جهانی معرفی می‌کند اگر مکه این مقدار ارزش دارد به خاطر وجود پیامبر است.


شرح صدر دارد و هیچ سخنی از روی هوی نمی‌گوید پیامبر کسی است که به مردم تذکر می‌دهد حال دو نکته کوتاه عرض کنم اولین نکته شباهت بین قرآن و پیامبر است هر دو نور هستند خداوند حافظ هر دو است هر دو کریم هستند و هر دو رحمت هستند.


نکته‌ای دیگر اینکه پیامبر آمد تا مردم را به سوی نور هدایت کند اگر بعضی فکر می‌کنند می‌توانند این نور را خاموش کنند اشتباه می‌کنند.

 

آقای میرلوحی اشاره کردند که باید از ابزارهای گوناگون در این زمینه استفاده کرد ما در کنار همه جشنواره‌ها سهمی را به این موضوع اختصاص داده‌ایم.

 

همچنین امسال فیلمی در جشنواره فجر به نام «عقاب صحرا» حضور دارد که به تاریخ صدر اسلام می‌پردازد.

 

البته قبول دارم که این فعالیت‌ها کم است ولی حرکت به سوی ترویج این مسائل است البته نباید این‌گونه باشد که دشمنان حرکتی انجام دهند تا ما نیز کاری انجام دهیم.


لازم به ذکر است همایش اختتامیه کنگره ملی پیامبر اعظم(ص) با حضور جمع زیادی از اهالی فرهنگ برگزار شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار