کد خبر:۲۲۷۱۰۳
سردار حسین سلامی مطرح کرد:
ماجرای تحریم نفتی رژیم صهیونیستی و عملکرد شاه
جانشین فرمانده کل سپاه گفت:در دوران قبل از پیروزی انقلاب در آن زمانی که اعراب اسرائیل را تحریم نفتی کرده بودند شاه ایران تولید و صادرات نفت به اسرائیل را چند برابر کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند سردار حسین سلامی در منطقه رزمایش فجر انقلاب اسلامی در جمع مردم بیرجند، افزود: انقلاب اسلامی ایران انقلاب آسمانی بود که توانست واقعیت های زمینی حیات ما را به طرز شگفت انگیزی تغییر دهد.
وی تصریح کرد: این انقلاب یک معجزه سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی است که توانست مسیر سرنوشت تاریخی و روشن براساس استقلال، آزادی و حاکمیت های ارزش های اسلامی را در این سرزمین ایجاد و هموار کند.
جانشین فرمانده کل سپاه به واقعیت های کشور در دو دوره قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و اظهار داشت: قبل از انقلاب تاریکی و خفقان بر کشور حاکم بود که این تاریکی بعد از پیروزی انقلاب به نور تبدیل شد.
سلامی به نقش مردم در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: مردم ما در صحنه های سخت نظام با آزمون های موفق و جاودانه ای ؛ روح فداکاری، شجاعت، مقاومت و تسلط و چیرگی بر دشمنان ایجاد کرده اند.
وی به واقیت های تاریخ کشور قبل از انقلاب اشاره کرد و گفت: اگر تاریخ قبل از انقلاب را ورق بزنیم می بینیم عناصری در آن تاریخ به وسیله آنها هویت و شخصیت کشور و جهان اسلام به تصویر کشیده می شد چه کسانی بودند.
جانشین فرمانده کل سپاه به اوضاع اقتصادی کشور و مردم در قبل از پیروزی انقلاب اشاره کرد و افزود: در آن برهه از تاریخ، قحطی و گرسنگی به شکلی در کشور وجود داشت که مردم نان جو برای خوردن نداشتند و بسیاری از مردم از گرسنگی می مردند.
سلامی اظهار داشت: در دوران قبل از انقلاب، تیرگی، جهالت ها، وابستگیها، بردگی ها، فقر و محرومیت، مبارزه با دین، شکنجه علماء اسلام، خفه کردن ندای آزادی خواهان، وابستگی به آمریکا و انگلیس، حمایت از رژیم صهیونیستی، کشف حجاب و قحطی و گرسنگی بر کشور حاکم بود.
وی افزود: در دوران قبل از پیروزی انقلاب در آن زمانی که اعراب اسرائیل را تحریم نفتی کرده بودند شاه ایران تولید و صادرات نفت به اسرائیل را چند برابر کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰