آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۶۴۹
کواکبیان در همایش «مردم‌سالاری دینی»:

ولایت فقیه نبود مشکلات بسیاری گریبانمان را می‌گرفت

دبیرکل حزب مردم‌سالاری گفت: ولایت فقیه میراث گرانبهای امام راحل است که اگر نبود مشکلات بسیاری گریبانمان را می‌گرفت.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی کواکبیان صبح امروز در همایش ملی «مردم سالاری دینی و بیداری اسلامی» که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، با ارائه مقاله‌ای با عنوان «ظرفیت‌ها و چالش‌های مردم سالاری دینی و بیداری اسلامی» به تأثیرات انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی پرداخت.


وی در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی گفت: دو کلمه «مردم سالاری» و «دین» در واقع یک مفهوم یکپارچه است و در مفهوم مردم سالاری دینی، دین مردم سالار و مردم دین سالار داریم.


دبیرکل حزب مردم سالاری با تأکید بر اینکه دین اسلام مردم سالار است، خاطرنشان کرد: در ذات اسلام مردم سالاری وجود دارد و اکثریت مردم پذیرفته‌اند که شریعت اسلام بر کشور حاکم باشد، در این صورت در عین حال که دین حاکمیت پیدا خواهد کرد، مردم نیز حاکمیت خواهند داشت.


کواکبیان مردم سالاری دینی را چالشی جدید در برابر تمام مردم سالاری‌ها در غرب دانست و افزود: تفاوت اساسی مردم سالاری دینی با دیگر مردم سالاری‌ها این است که آن جا تلاش می‌شود تنها اقتصاد و معیشت مردم بهبود یابد و فضایل اخلاقی و  ترویج معنویت در وظایف دولت نیست، اما در مردم سالاری دینی ترویج فضایل اخلاقی و کمالات دینی مدنظر قرار دارد.


وی افزود: در مردم سالاری دینی مادیات مقابل معنویات نیست و ملت در برابر خدا و جامعه قرار ندارد.

 

کواکبیان مردم سالاری دینی را عامل بیداری اسلامی دانست و افزود: باید بپذیریم که تأثیر انقلاب اسلامی در پیدایش بیداری اسلامی غیرقابل انکار است و باید به اصل این موضوع توجه کنیم.


دبیرکل حزب مردم سالاری ولایت فقیه را میراث گرانبهای امام راحل دانست و خاطرنشان کرد: اگر ولایت فقیه نبود مشکلات بسیاری گریبان ما را می گرفت.


وی به برگزاری 34 انتخابات در 34 سال پس از پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: حضور مردم ظرفیت خوبی برای ادامه جمهوریت نظام است.

 

کواکبیان در ادامه به چالش‌های مردم سالاری دینی اشاره کرد و گفت: بنا به گفته رهبر انقلاب، برخی مسئولان دچار بداخلاقی سیاسی هستند و برای حفظ صندلی ریاست سر یکدیگر جیغ می کشند.


دبیرکل حزب مردم سالاری تأکید کرد: قرار بود نگاه ما، نگاه امانت به قدرت باشد نه نگاه طمع به قدرت.


وی در تبیین مفهوم صدور انقلاب گفت: اگر می‌گوییم انقلاب باید صادر شود، منظور صدور گفتمان انقلاب است و البته باید گفت که با تورم بالای 40 درصد و شاخص بیکاری بالای 15 درصد نمی‌توانیم الگوی عملی بیداری اسلامی باشیم.


کواکبیان با انتقاد به عدم پیاده شدن صحیح تحزب در کشور گفت: تمام کشورهایی که انقلاب کرده‌اند اولین بحثشان حزب بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار