سید جواد ساداتی نژاد در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به ساماندهی خیران برای ورود به فضای آموزش عالی کشور بیان داشت: سازماندهی بخش خیران در آموزش عالی سابقه کمی دارد و از سال 90 شروع شده است؛ اما مکانی در حدود 400 هزار متر مربع در دانشگاه های کشور توسط این بخش ایجاد شد.
وی افزود: اخیرا در اجلاس روسای دانشگاه های کشور اهتمام ویژه ای به بحث خیرین شده است و کلید جامعه خیرین دانشگاه ساز کشور در این اجلاس زده شد و امیدواریم تا پایان سال این جامعه در کشور تاسیس می شود و با حضور خیرین بتوانیم در کل دانشگاه های کشور یک حرکت رو به رشدی را داشته باشیم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم با اشاره به وجود ظرفیت های مناسب در بخش خیرین در شهر های مختلف کشور گفت: افراد زیادی وجود دارد که به فعالیت در این حوزه علاقه مند هستند.
ساداتی نژاد افزود: در 25 دانشگاه کشور، کمیته خیرین ایجاد شد که این حرکت در حال توسعه به همه دانشگاه های کشور است.
وی به ضرورت حضور خیرین در فضای آموزش عالی اشاره کرد و گفت: اتفاقی خوبی که در اجلاس روسای دانشگاه های کشور و به دستور وزیر رخ داد، عضویت حداقل یک خیر در هیئت امنای دانشگاه های کشور بود که این بحث مهم باعث ایجاد انگیزش در بین خیرین می شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم افزود: عضویت خیرین در هیئت امنای دانشگاه، حضور آنها را در بالاترین رکن تصمیم گیری دانشگاه نشان می دهد و نمایانگر این است که بخش علم و فناوری کشور، حضور خیرین را مغتنم می شمارد و خیرین در بحث جهاد علمی به عنوان افراد پیش گامی هستند که می توانند این حرکت را قوت ببخشند.
ساداتی نژاد گفت: حضور خیران در موضوعات فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، تجهیزات، فضا و امکانات فیزیکی احساس می شود و بر اساس مصوبه وزارت علوم، هر خیری که 50 درصد پروژه ای را در دانشگاه های کشور انجام دهد، 50 درصد مابقی از طرف وزارت علوم پرداخت می شود و آن پروژه هم به نام خیر نامگذاری خواهد شد.