ضعف سیستم دانشگاهی با توجه به رشد همه جانبه دانشجو
قوام ملتفت در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به لزوم توجه به جنبه های مختلف رشد دانشجو در محیط دانشگاه بیان داشت: ما در محیط دانشگاه ها برخی مسائل مهم را فراموش می کنیم و فکرمی کنیم دانشگاه فقط و فقط یک محیطی است برای علم آموزی که این تفکر از دیدگاه روانشناسی مورد تایید نیست و تعلیم و تربیت اسلامی ما هم این را قبول ندارد.
وی با اشاره به نگاه مقام معظم رهبری به دانشگاه و دانشجو گفت: رهبر انقلاب در مورد دانشجوی خوب فرمودند که دانشجوی خوب دانشجویی است که خوب تهذیب کند، خوب تحصیل کند و خوب ورزش کند، ولی در دانشگاه های ما متاسفانه افرادی داریم که از آن طرف بام می افتند و شب و روز فقط به مطالعه می پردازند که مورد تشویق اساتید نیز قرار می گیرند.
استاد روانشناسی دانشگاه یاسوج افزود: متاسفانه شاهد هستیم که این دانشجویان مهارت اجتماعی ضعیفی دارند و یا در تهذیب نفس و ورزش کردن دچار ضعف شده و از چهار تا پله به زور بالا می روند.
ملتفت بیان داشت: این نوع نگاه به آموزش عالی، یک معضل است و سیستم آموزشی ما باید به این مسئله توجه داشته باشد که هدف دانشگاه پرورش و تربیت انسان هاست، نه فقط تعلیم آنها.
وی به ضرورت توجه به رشد همه جانبه دانشجویان در محیط دانشگاه اشاره کرد و از ضعف این سیستم در محیط دانشگاهی ابراز نگرانی کرد.
استاد روانشناسی دانشگاه یاسوج به خالی بودن جایگاه رشته تربیت بدنی در برخی دانشگاه ها از جمله دانشگاه یاسوج اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ورزش در یادگیری و سلامت افراد تاثیر گذار است، اگر رشته تربیت بدنی و به تبع آن یک سری امکانات ورزشی در دانشگاه داشته باشیم، دانشجو با یک روحیه و نشاط بیشتری کار می کند و انرژی اش برای تحصیل هم می تواند، بیشتر باشد.