به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور امروز در همایش «حسابداری ارزشی» که در سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار شد، گفت: دانشمندان ما باید هویت علمی خود را حفظ کنند و اگر علم جدیدی آموختند علم خود را از یاد نبرند.
وی افزود: علم دیگران را باید به علم خود اضافه کنیم نه اینکه علم دیگران را ناقص بیاموزیم و علم خود را هم فراموش کنیم.
وی با اشاره به ضرورت یادگیری علم نوین در کنار علم دینی، ادامه داد: من برای کمک به دانشمندان در رابطه با تولید علم بومی آمادگی دارم.
قرائتی اظهار داشت: علم حسابداری نیز میتواند در کنار علم دینی قرار بگیرد، در دنیایی که حساب و کتاب و مبدا و معاد وجود دارد نحوه حسابرسی افراد نیز متفاوت است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور عنوان کرد: باید ببینیم نگاه ما به هستی مادی است یا الهی، در دنیای مادی بیحکمت حسابرسی معنی ندارد ولی در هستی ماندگار نحوه حسابرسی باید ارزشی باشد.
وی افزود: در دین ما در مورد مسائل جزئی زندگی نیز برنامهریزی و حساب خاصی وجود دارد ولی در دنیا برای بسیاری از مسائل حسابرسی و برنامهریزی وجود ندارد.
قرائتی با بیان اینکه حتی برای واژهها نیز باید حسابرسی خاصی وجود داشته باشد، گفت: به طور مثال در مورد واژه آزادی بسیاری از افراد هنوز مفهوم دقیق آن را نمیدانند و حتی بسیاری از روشنفکران ما نیز در این رابطه امل هستند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: در قرآن 2600 نکته حقوقی آمده است که بسیاری از این نکات در کتب حقوق بشر نیز وجود ندارد.
وی گفت: ما باید هویت خود را در علمآموزی نیز حفظ کنیم.
قرائتی عنوان کرد: برگزاری همایشهای تخصصی نیز اگر سبب ایجاد نهضتی در رشتههای مختلف علمی شود ارزش دارد. به طور مثال همایش حسابداری باید سبب ایجاد انقلاب در حسابداری شود.