کد خبر:۲۲۸۵۴۰
حدادعادل در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو»:
اختلافی در ائتلاف 1+2 نیست
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: هیچ اختلافی در ائتلاف 1+2 وجود ندارد و ناراحتی قالیباف از کار رسانهای این ائتلاف کذب است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حدادعادل در حاشیه مراسم ختم شهید شاطری در حسینیه فاطمةالزهرا پادگان ولیعصر (عج) گفت: جلسات دولت و مجلس فعلاً متوقف است، اما امیدوارم در آینده نزدیک ادامه پیدا کند.
وی در خصوص اختلاف افکنیهای صهیونیستها بین شیعه و سنی گفت: تفرقه انداختن بین شیعه و سنی از برنامههای آمریکا و صهیونیستها بوده و باید مسلمانان در این خصوص هوشیار باشند.
نماینده مردم تهران در مجلس شایعه وجود هرگونه اختلاف در ائتلاف 1+2 را رد کرد و افزود: اختلافی بین اعضای ائتلاف 1+2 وجود ندارد.
حدادعادل همچنین ناراحتی قالیباف از اقدامات رسانهای و نحوه انتشار اخبار در ائتلاف 1+2 را تکذیب کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.