آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۸۶۲۴
بانوی تازه مسلمان شده اندونزیایی:

در کنار حجاب به آرامش رسیدم / محجبه‌ها بسیار خوشحالند

بانوی تازه مسلمان شده اندونزیایی با اشاره به اینکه با خداشناسی و در کنار حجاب به آرامش رسیدم، خاطرنشان کرد: وقتی به کشورم بازگردم، نمی‌توانم ...
در کنار حجاب به آرامش رسیدم / محجبه‌ها بسیار خوشحالند
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، رینا آمنه امروز در جمع دانشجویان دانشگاه کشاورزی ساری تصریح کرد: اسلام را از پدر و مادرم نیاموختم و در خانواده‌ای با دین‌های مسیحی، بت‌پرست و لائیک متولد شده‌ام و به کمک عموی خودم که مسلمان بود با دین اسلام آشنا شدم.
 
 
وی در خصوص دلایل تشرف به دین مبین اسلام با بیان اینکه با شناخت اسلام حس بسیار خوبی در درونم ایجاد شد و احساس کردم که خداوند متعال نوری را در دلم بوجود آورد،افزود: فکر می‌کنم قبل از مسلمان شدنم زندگی غیر شفافی داشتم؛ اما اکنون که حقیقت را در اسلام یافتم، احساس آرامش می‌کنم.
 
 
بانوی تازه مسلمان شده اندونزیایی بیان داشت: دین اسلام اعتقاد و باوری به انسان می‌دهد که نه تنها هر کاری را با اطمینان انجام می‌دهد؛ بلکه به انسان چگونه زندگی کردن را نیز می‌آموزد و به همه مسائل زندگی انسان توجه دارد.
 
 
آمنه ادامه داد: قرآن نخستین چیز الهام‌بخش به من بود، تمامی شواهدی را که من پیدا کردم نشان‌دهنده این بود که این، یک دین حقیقی است؛ چرا که تمامی انبیا و نیز امامت را قبول دارد که از نظر من بسیار مسئله منطقی‌ای بود.
 
 
وی با اشاره به افزایش روز افزون گرایش به اسلام در میان زنان گفت: مهمترین عوامل گرایش زنان به دین اسلام، جذابیت حجاب برای آنان بوده و آرامشی که محجبه بودن به آنها می‌دهد و پس از آن آداب مسلمانی که برای مردم دیگر ادیان به صورت فطری جذاب است.
 
 
بانوی تازه مسلمان شده اندونزیایی با بیان اینکه واجب بودن حجاب نفع فردی و اجتماعی دارد، تصریح کرد: بعضی‌ها در حجاب فقط محدودیت را می‌بینند، حجاب وقتی در خانه باشید معنا ندارد؛ وقتی معنا پیدا می‌کند که در جامعه باشید، حجاب از زن محافظت می‌کند.
 
 
آمنه ادامه داد: کسانی که حجاب دارند بسیار خوشحال هستند؛ چرا که این برای آنها یک افتخار است که خودشان را از نگاه دیگران پوشیده نگه می‌دارند.
 
 
وی تاکید کرد: اگر ایمان شما ضعیف باشد این نکته را متوجه نخواهید شد و برای شما مهم نخواهد بود و فقط می‌خواهید که با دیگران اختلاط داشته باشید و می‌خواهید آنطوری زندگی کنید که آنها می‌گویند.
 
 
بانوی تازه مسلمان شده اندونزیایی با اشاره به اینکه با خداشناسی و در کنار حجاب به آرامش رسیدم، خاطرنشان کرد: وقتی به کشورم بازگردم، نمی‌توانم از چادر استفاده کنم؛ اما با اطمینان می‌توانم از اعتقادات خودم در قبال دوستانم دفاع کنم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار