معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان گفت: رواج مصرفگرایی در کشور حاصل عملکرد مبتنی بر اقتصاد رفاهی برخی دولتها پس از جنگ تحمیلی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام موسوی امروز در همایش «اقتصاد مقاومتی با رویکرد توانمندی های بومی لرستان» که به همت بسیج اساتید لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد، تصریح کرد: برخی از دولت ها پس از جنگ تحمیلی به سمت اقتصاد رفاهی رفتند که نتیجه این رویکرد منجر به رواج مصرف گرایی در کشور شد.
وی افزود: در بحث اقتصادی کشور ما، نیاز به یک فریادگر بود و براستی اگر رهبر معظم انقلاب بحث مقاومت اقتصادی را فریاد نمی زدنند، شاید بسیاری از اقتصاددان ها هم به غفلت خود پی نمی بردند.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان با بیان اینکه برای رشد و شکوفایی یک جامعه لازم است که تمام توان سخت افزاری و نرم افزاری آن جامعه بکار گرفته شود، بیان داشت: در قرآن خطاب به پیامبر (ص) آمده است که هرآنچه که توان اعم از نیرو، امکانات و استعداد دارید همه را جمع کنید شاید یک روز با یک چالش روبرو شدید در واقع این یعنی آمادگی کامل.
موسوی ادامه داد: از منظر رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی حصار کشیدن دور خود و کار تدافعی نیست و ایشان معتقدند که اقتصاد مقاومتی به یک ملت اجازه می دهد که در شرایط فشار رشد و شکوفایی هم داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تحریم ها علیه ایران مختص به امسال نیست و از سال 59 به بعد همواره با تحریم ها روبرو بوده ایم، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که شرایط حساسی است، نباید اسیر تفکرات دشمن شویم.