
کد خبر:۲۲۸۸۴۴
کواکبیان در جمع دانشجویان هرمزگانی:
هاشمی و خاتمی نمیآیند
دبیرکل حزب مردم سالاری حضور هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری را منتفی دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، مصطفی کواکبیان چهارشنبه شب در جمع دانشجویان هرمزگانی که در سالن امام رضا دانشگاه آزاد بندرعباس برگزار شد اظهار داشت: هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهد کرد.
وی در ادامه در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان بیان داشت: هاشمی نه اصلاح طلب و نه اصولگراست بلکه فراجناحی عمل می کند.
دبیرکل حزب مردم سالاری در تعریف دانشجوی سیاسی بیان کرد: دانشجوی سیاسی باید آرمانگرا عدالت جو و استقلال طلب باشد.
وی در خصوص رابطه ایران و آمریکا نیز افزود: رهبری اصل مذاکره را نفی نکردند بلکه گفتند گفت و گو در سایه احترام و بدون پیش شرط می تواند انجام گیرد.
کواکبیان در رابطه با موضع ایران نسبت به سوریه نیز تصریح کرد: می توان تحت شرایطی با مخالفین دولت سوریه ارتباط برقرار کرد.
دبیرکل حزب مردم سالاری در مورد وقایع اخیر مجلس افزود: هرچه اختلافات بیشتر شود فشارها و تحریم ها بیشتر خواهد شد و هرچه اتحاد بیشتری داشته باشیم انسجام بیشتری در تقابل غرب خواهیم داشت.
لازم به ذکر است؛ این نشست که قرار بود به صورت مناطره بین کامران لنکرانی سخنگوی جبهه بایداری و مصطفی کواکبیان دبیر جبهه مردم سالاری با محوریت انتخابات برگزار گردد به علت عدم حضور دکتر لنکرانی به صورت پرسش و پاسخ صورت گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حضو ر اين حضرات فقط براي جبهه گير ي عليه خادمان مردم است نه خدمت و نيت خدمت به مردم
پاسخ