معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه هنر منشا ذاتی دارد و از درون انسانها جوشیده میشود، گفت: هنر پدیده وارداتی نیست و ما در این عرصه نیازمند کپیبرداری از غرب نیستیم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سردار آزادی ظهر امروز در نشست خبری نخستین جشنواره پویانمایی بسیج که در ساختمان شهید آوینی مرکز بسیج صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هر پدیده و ایده ای که با زبان هنر بیان شود، ماندگار است، گفت: امروز و در آغاز دهه چهارم انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی و هنری کشور هستیم تا بتوانیم به وسیله آنها گفتمان انقلاب اسلامی را به جهان منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه هنر یک پدیده ذاتی است و از درون انسان ها جوشیده می شود، افزود: هنر پدیده وارداتی نیست و ما در این عرصه نیازی به کپی برداری از غرب نداریم.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین افزود: در حوزه هنر، استعدادهای متعالی در کشور داریم که با استفاده از آنها می توانیم در این عرصه دست به خلاقیت و ابتکار بزنیم.
آزادی با بیان اینکه بسیج در کشور بسیار گسترده است، ادامه داد: بسیج هم در بین مردم و هم در بین نخبگان حضور دارد و به همین دلیل در یک دهه اخیر ورود جدی به عرصه های فرهنگی داشته و یکی از این عرصه ها، عرصه پویانمایی است.
وی بیان داشت: سیاست کلی بسیج برای ورود به عرصه پویانمایی، علاوه بر توسعه کمی و کیفی این عرصه در چارچوب های اسلامی و گفتمان انقلاب اسلامی، هویت بخشی به آثار تولیدی مبنی بر ارزش های دینی و قومی کشور نیز است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین در همین زمینه ادامه داد: شناسایی استعدادها و حمایت از آنها از دیگر سیاست های سازمان بسیج است
آزادی اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم با ساختن داستان ها، فیلمنامه های متناسب با نیاز جامعه و همچنین خلق آثار فاخر، نه تنها در کشور، بلکه در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی افزود: در برنامه پنج ساله بسیج، راه اندازی مرکز مادر پویانمایی بسیج پیش بینی شده است که این مرکز در اوایل سال آینده و همزمان با برگزاری نخستین جشنواره پویانمایی بسیج افتتاح می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: در برنامه پنج ساله بسیج، تاسیس 20 مرکز پویانمایی در استان های مستعد این هنر پیش بینی شده که ایجاد این مراکز فرصتی را در اختیار علاقه مندان به این حوزه قرار می دهد.
آزادی گفت: قرار است از این پنج مرکز به عنوان مرکز مادر در استان ها تاسیس شود که این کار فرصتی را در اختیار جوانان، بویژه جوانان بسیجی برای تولید آثار قرار می دهد.
وی با بیان اینکه امروزه با جنگ نرم همه جانبه ای روبرو هستیم، گفت: جنگ نرمی که امروزه به راه افتاده، باورها و هویت دینی و انقلابی ما را نشانه رفته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: دشمنان برخلاف هشت سال دفاع مقدس که جسم جوانان ما را نشانه رفته بودند، امروزه روح و فکر جوانان را نشانه گرفته اند، بنابراین وظیفه بسیج ورود به عرصه جنگ نرم است.
آزادی بیان داشت: سازمان بسیج سالانه نزدیک به 300 فیلم و مستند و 200 عنوان کتاب تولید می کند و این از جمله کارهای فرهنگی سازمان بسیج است.
وی در همین زمینه ادامه داد: برگزاری جشنواره فیلم و شعر مقاومت، جشنواره هنرهای تجسمی و عملیات های بزرگ فرهنگی مانند راهیان نور که سالانه چهار میلیون نفر را با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا می کند، از دیگر کارهای فرهنگی سازمان بسیج است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه حمایت های سازمان بسیج دو نوع است، اظهار داشت: یک بخش از این حمایت ها در اختیار گذاشتن ظرفیت بسیج به هنرمندان است و بخش دیگر حمایت ها - همان گونه که در برنامه پنج ساله بسیج پیش بینی شده - راه اندازی مراکز عمل کلی است؛ یک نمونه آن از این حمایت ها، راه اندازی صندوق حمایت از نشر کتب انقلاب اسلامی و دفاع مقدس می باشد که این مرکز امسال راه اندازی شده است.
آزادی افزود: یکی از وظایف این مرکز ایجاد زیرساخت هاست تا از کسانی که ایده و طرحی دارند، حمایت های مالی انجام گیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه های دیگر نیز در صدد هستیم تا این گونه مراکز را راه اندازی کنیم.