کد خبر:۲۳۱۲۵۹
پیام نوری ها بخوانند/ زمان محدود برای حذف و اضافه
مدیر کل برنامهریزی آموزشی دانشگاه پیام نور از آغاز مهلت محدود حذف و اضافه واحدهای درسی دانشجویان پیام نور خبر داد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمدهادی امین ناجی، گفت: با توجه به شروع مهلت حذف و اضافه از 19 اسفند، کلیه دانشجویان در مهلت اعلامی میتوانند نسبت به مشاهده زمان حذف و اضافه خود از سایت دانشگاه اقدام کنند.
وی افزود: کلیه دانشجویان قبل از شروع زمان حذف و اضافه نسبت به بررسی وضعیت شهریه خود از طریق سایت دانشگاه در بخش « شهریه » اقدام کنند.
ناجی تاکید کرد: مدت زمان تغییر وضعیت دانشجو از حالت بدهکار به فعال پس از پرداخت شهریه از 24 تا 72 ساعت است، بنابراین عواقب ناشی از عدم امکان حذف و اضافه به دلیل بدهکاری بر عهده دانشجوست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.