به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ یونس حسن پور با اشاره به هدف از طراحی این نرم افزار اظهار داشت: با توجه به اینکه این نرم افزار مرتبط با شهدا است سعی شده تا اسم و یاد شهدا برای جامعه به ویژه دانشگاهیان پررنگ تر شود زیرا می تواند بر روی افکار جوانان اثرگذار باشد.
وی تصریح کرد: در واقع اینها همان شهیدانی هستند که پیش از ما در این دانشگاه، دانشکده ها و ... رفت و آمد داشته اند بنابراین باطراحی چنین نرم افزار و مطالعه وصیت نامه آنها می توانیم دریابیم که با چه اهدافی به جنگ رفته و چه اعتقادی قوی داشته اند لذا رفتار و منش آنها را به نسل جوان امروز منتقل کنیم.
مسئول طراحی نرم افزار چند رسانه ای شهدا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه طراحی این نرم ازار توسط گروهی متشکل از 5 نفر انجام شده است، گفت: در این نرم افزار در مرحله نخست شهدا بر اساس دانشکده ها تقسیم بندی شده اند که با ورود به بخش مورد نظر می توان به تصاویر، زندگینامه، وصیت نامه، خاطره و یا مطلبی مربوط به وی دسترسی پیدا کرد.
دانشجوی دانشکده مدیریت افزود: همچنین در بخش دیگر شهدا بر اساس خوابگاه های دانشگاه تقسیم بندی شده اند زیرا خوابگاه های دانشگاه بر اساس اسامی شهدا نامگذاری شده اند و هر فردی با ورود به این بخش می تواند اطلاعات مورد نظر را به دست آورد.
وی در پایان با یادآوری اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای 94 شهید است، گفت: در این نرم افزار بخشی نیز به شهدای گمنام دانشگاه اختصاص داده شده است که در سال 87 تشییع شدند.