پیکر 6 شهید تازه تفحص شده به ایران بازگشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۲۱۸۵

پیکر 6 شهید تازه تفحص شده به ایران بازگشت

پیکر شش تن از شهدای تازه تفحص شده پس از بازگشت به میهن اسلامی برای زیارت کاروان‌های راهیان نور به پادگان شهید محمودوند اهواز منتقل شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، پیکر شش تن از شهدای تازه تفحص شده به میهن اسلامی بازگشت و برای زیارت کاروان‌های راهیان نور به پادگان شهید محمودوند اهواز منتقل شد.

 

پیکر این شهدا که توسط کمیته تفحص و جست‌وجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح از کشور عراق کشف شده، دارای پلاک شناسایی است و به معراج شهدای اهواز واقع در پادگان شهید محمودوند منتقل شده‌ و مسافران کاروان‌های راهیان نور به عنوان نخستین زوار این شهدا به زیارتشان مشرف می‌شوند.

 

به دلیل اینکه پیکر این شهدا در نزدیکی نمکزار کشف شده، اکثر استخوان‌های پیکرها کامل مانده است.

 

به گفته یکی از مسئولان کمیته تفحص مفقودین، این کمیته بعد از شناسایی هویت پلاک‌ها و انجام آزمایش DNA، خانواده‌های آنها را در جریان هویت این شهدای تازه تفحص شده می‌گذارد.

 

در حال حاضر در پادگان شهید محمودوند به غیر از شش شهید گفته شده که از طریق دیگری کشف شده‌اند، 15 شهید هم از کاروان شهدایی که در روزهای گذشته در شلمچه مبادله شدند، حضور دارند.

نظرات شما
هم سنگر
-
۲۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۲
السلام عليک يا اولياءا...
شهدا التماس دعا والتماس شفاعت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار