آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۲۲۶۳
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت:

دستگیری مفسدان نظام، اجرای توصیه‌‌های امام راحل و رهبر انقلاب است

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت در بیانیه‌ای اعلام کرد: دستگیری مفسدان اقتصادی نظام توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) اجرای توصیه‌‌های امام راحل و مقام معظم رهبری به شمار می‌آید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت به مناسبت دستگیری مفسدان اقتصادی نظام توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) آمده است: امام راحل بارها فرمودند که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد، با این حال کسی که خود را نماینده مردم می‌داند نباید دست به دزدی از بیت‌المال بزند و خویشاوندان خود را با پارتی استخدام کند.
 
در ادامه این بیانیه با اعلام قدردانی جامعه دانشگاهی از اقدام هوشمندانه دستگاه امنیتی استان آمده است: سربازان گمنام امام زمان (عج) با پشت سر گذاشتن سه دهه مبارزه جدی با ایادی استکبار و توطئه‌گران داخلی و خارجی اندوخته‌هایی از تجربه‌های گران سنگ را با همت عالی خود در آمیختند تا مقتدرانه و هوشمندانه ترفندهای پیچیده بدخواهان و دشمنان ملت ایران را یکی پس از دیگری خنثی و نقش بر آب کنند.
 
در این بیانیه تاکید شده است: مردم گیلان در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال 1392 با حضور پرشور خود و انتخاب رئیس جمهور و وکلای خود در شوراها، دقت لازم را داشته باشند.
 
این بیانیه با اشاره به شادمانی مردم به‌ویژه دانشگاهیان از دستگیری مفسدان اقتصادی تصریح کرده است: دانشجویان بسیجی و ولایی رشت ضمن قدردانی از تلاش بی‌شائبه و مجاهدانه بهترین فرزندان ملت، حمایت خود را در ادامه دادن به مبارزه با دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انجام دادن به فرمان هشت ماده‌ای رهبر معظم انقلاب مبنی بر مبارزه با مفسدان اقتصادی اعلام می‌دارند.
 
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: مردم انتظار دارند با متجاوزان بیت‌المال به شدت برخورد شود و محاکمه سریع مفسدان اقتصادی رشت خواست مردم گیلان است.
 
در بخش دیگری از این بیانیه با بیان اینکه نتیجه دور شدن از سیره شهدا و آرمان‌های انقلاب اسلامی افتادن در دام شیطان و دزدی از بیت‌المال است، آمده است: شورای اسلامی یک پارلمان محلی برای تصمیم‌سازی و مدیریت شهر و روستاست و اینکه عده‌ای شورا را با مدل یک شرکت تعاونی اداره می‌کردند موجب انحراف این نهاد شده است تا امروز به جای خدمت به مردم در محاکم قضایی پاسخگوی عملکرد نادرستشان باشند .
 
این بیانیه با تصریح بر اینکه مردم به نیروهای ارزشی و حزب‌اللهی اعتماد کامل دارند، تصریح کرده است: حزب‌الله وارد عرصه انتخابات شود تا نااهلان نتوانند به شورا برسند.
 
در پایان این بیانیه یادآور شده است: در این مبارزه نفس‌گیر؛ اما مقدس در کنار سربازان گمنام امام زمان(عج) ایستاده‌ایم و هرگز بسیجیان و مردم ولایت‌مدار از آرمان‌های انقلاب اسلامی و عمل به سیره شهدا کوتاه نمی‌آیند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار