به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، BBC فارسی روز هفتم فروردین ماه گزارشی تفصیلی در خصوص بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم های همجنسگرایان در لندن منتشر کرد.
این مطلب که پس از گذشت 3 روز، تیتر سوم صفحۀ فرهنگ و هنر BBC فارسی بود، با عنوان «قلبها، مغزها، بدنها؛ نگاهی به جشنواره فیلم همجنسگرایان در لندن» از این جشنوارۀ قدیمی اطلاعاتی را در اختیار مخاطبان خود گذاشته است.
این جشنواره که به قول BBC از جشنواره های قدیمی در نوع خود به شمار می رود، به روابط عاشقانه، مسئلۀ تغییر جنسیت و انعکاس و تاثیر همجنسگرایی در هنر، سیاست و جامعه می پرداخت.
جالب است در گزارش BBC فارسی آمده در این جشنواره فیلم هایی به نمایش درآمده اند که تا کنون در «چندین کشور» اجازۀ اکران نیافته اند. یعنی این جشنواره، نه از ایران که حتی از مردم «چندین کشور» دیگر جهان نیز فاصلۀ بسیار بعیدی دارد.
در ابتدای این گزارش BBC فارسی با حسرت از حضور کمرنگ ایران در این جشنواره می نویسد: « تنها فیلم ایرانی شرکت کننده در این جشنواره "آینه های روبرو"، ساخته نگار آذربایجانی، بود که در دو نوبت به نمایش گذاشته شد.»
البته لازم به ذکر است فیلم «آینه های روبرو» از جمله فیلم های خوب سال 91 بود که با موضوع تغییر جنسیت در ایران ساخته شده و از اقبال خوبی از سوی منتقدین و متخصصین امر برخوردار گشت.
سپس داستان کامل فیلمی آمریکایی – اسرائیلی را به عنوان فلیم ویژۀ جشنوارۀ فیلم همجنسگرایان لندن بیان می کند که در آن یک مردم فلسطینی و یک مرد اسرائیلی روابط عاشقانه برقرار می کنند اما در این راه با مشکلات اجتماعی فراوانی روبرو می شود. شاید BBC فارسی مهمترین مشکلات فلسطینیان را مصائب اجتماعی ناشی از گرایشات همجنس خواهانه می داند نه کشتار هر روزه شان توسط اسرائیلی ها که ماجرای این فیلم را با این شرح و تفصیل، توضیح می دهد.
همچنین در این گزارش که به جزئیات بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم های همجنسگرایان در لندن می پردازد، با معرفی بخش های مختلف جشنواره و تمجید هایی خاص، سعی در مهم جلوه دادن این جشنواره دارد.
حال سؤال این است که آیا BBC فارسی به واقع فرهنگ مردم ایران را شناخته است؟
باسلام
عجالتا"درکشورماتشکلي بنام همجنسگرا وجودخارجي نداردواگرمعدودافرادي هم باشند اولا"ايراني دوما"مسلمان نيستندبلکه افرادي اندکه پيروآيين خاصي اندوماهيت آنان مشخص است.تهيه کنندگان ودبيران وسردبيران bbc فارسي لطف کنندبه اين دست مواردورويدادهاکه به صورت يک پديده بابارمنفي درکشوربريتانيا ايجادگرديده دست به ساخت مستند بزنندکه حتي ملت آن ديار ازاين روندبسيارنگرانند! ايام به کام.درپناه حق.
وقتي خودمون فرهنگ مونو دست کم مي گيريم و با فرهنگ چندين هزار ساله خودمون مبارزه مي کنيم
کشورهايي ديگه برامون فرهنگ سازي مي کنن