آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۵۰۱
آل اسحاق در مشهد:

دلیل مشهوریت من این است که در این 30 سال همه جا توپ بودم

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: دلیل مشهوریت من این است که در این 30 سال همه جا توپ بودم؛ شهرت زمانی شکل می‌گیرد که معقولیت داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، یحیی آل اسحاق ظهر امروز در حسینیه نصرت و در جمع مردم مشهد با بیان اینکه اصولگرایی یک افتخار است، آمادگی خود را برای ائتلاف با 1+2 اعلام کرد.


وی بیان داشت: اصولگرایی یک افتخار است؛ چرا که یک عنوان محتوایی و سیاسی دارد؛ عنوان محتوایی از غدیر شروع و به ظهور حضرت مهدی(عج) ختم می‌شود، اسلام در طول تاریخ با چالش‌های مختلفی روبرو شده و با دادن هزاران شهید و خسارت این خط اصلی را حفظ کرده است.


نامزد ریاست جمهوری گفت: امروز این خط عظیم به دست جمع کثیری از اصولگرایان رسیده که این عده با تمام وجود آن را حفظ، و برای یک اقدام جهانی بسترسازی می‌کنند تا این جریان در نهایت به دست حضرت حجت و به یک نتیجه مهم برسد؛ من خوشحالم که اسمم در این مسیر است و در معماری و بسترسازی این خط عظیم به سهم خودم سهیم هستم.


آل اسحاق با اشاره به اینکه ما با جهان درگیریم و جهان نیز با ما درگیر است، تاکید کرد: در تمام صحنه‌های بین المللی به خاطر اعتقاداتمان با نظام مهندسی جهان درگیریم، جهان هر آنچه در توان دارد بر روی ما اعمال می‌کند، اما تا کنون با تمام فشارها در صحنه‌ها اقتداری بی‌مثال داشته‌ایم.
 

وی با اشاره به درگیری‌های حوزه های داخلی ایران در جریانات سیاسی اقتصادی خاطرنشان کرد: یکسری اقتدارات و ضعف ها و همچنین امید و آرزوها، مخصوصا برای اصولگرایان وجود دارد.


وزیر بازرگانی سابق با تکیه بر سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ما سه حرکت بیان شده داریم، ادامه داد: این سه حرکت یعنی جهت گیری کلی، ساختار کلی و شکل درست وارد شدن، جزو برنامه های اساسی ماست و این خط جدی است.


آل اسحاق با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که جهان اسلام را باید اسلامی کنیم، تصریح کرد: اگر به دلیل عدم تدبیر و توجه مدیریت ما اتفاقی بیفتد، ما باید جواب خدا حجت خدا، مردم و همه را بدهیم، در این مقطع انتخابات ریاست جمهوری، ما اصولگرایان نسبت به سایر مسئولان مسئولیت بیشتری داریم.


وی گفت: اگر مقطعی از ریل خارج شود، معلوم نیست که دوباره در مقطع بعدی به ریل برگردد یا نه؛ در مقاطع حساس یعنی انتخابات وظایف اصولگرایان سنگین‌تر است، این یکی از ویژگی گروه اصولگرایان است.


عضو هیئت امنای دانشگاه‌های شرق کشور با اشاره به اینکه تمام اقشار باید تا زمان انتخابات با تمام قوا به وظیفه خود عمل کنند، خاطرنشان کرد: کسانی که در چارچوب نظام هستند باید در تمام حوزه‌ها حضور یابند و اگر نیابند به معنای قهر با نظام است و باید توضیح دهند.


آل اسحاق یکی از مبانی اصولگرایان را بودن زیر خیمه روحانیت دانست و گفت: چرا من در این صحنه آمده‌ام؟ به این دلیل که تهدیدهای اصلی کشورمان در حوزه بین الملل، در زمینه اقتصادی است و اکنون غرب در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با ما وارد شده و فکر می‌کند که موفق است، اما در اشتباه محض است.


وی با اشاره به داشتن برنامه بیان کرد: من در حوزه اقتصاد، سلامت، تغذیه مردم و مسکن برنامه‌های کوتاه مدت دارم، دولت احمدی‌نژاد یک مشکل پیش روی جامعه که مسکن بود را حل کرد، اما ناقص بود و حدود 40 میلیارد بودجه برای اتمام کار لازم است.

 

وزیر بازرگانی سابق بخش عظیمی از مدیریت را مربوط به تجربه کاری و بخش اندکی را به دانش دانست و افزود: دلیل مشهوریت من این است که در این 30 سال در تمام حوزه‌ها توپ بودم؛ شهرت زمانی شکل می‌گیرد که معقولیت داشته باشیم.


آل اسحاق با اعلام آمادگی کامل در برابر ائتلاف 1+2 خاطرنشان کرد: فضای کنونی کشور ما یک فضای بداخلاقی و هجمه‌ای است و در حالت جنگ قرار دارد، این فضای تعارضی قابل رشد و برنامه ریزی نیست، از برنامه‌های آینده من این است که فضای تعارضی را به فضای تعاملی تبدیل کنم که طبق فرموده رهبری این فضا قابل حل است.
 

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرمودند، برنامه های خود را دو قسمت کنیم کارهایی که باید بشود و کارهایی که نباید انجام داد، دولت آینده باید زمینه استفاده از تمام پتانسیل دولت را مهیا کند.


نامزد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: بحث مبارزه قاطع با فساد از دیگر برنامه‌های دولت آینده است، ما فقط با مفسد می‌جنگیم، در صورتی که اولویت ما باید ریشه‌های فساد باشد؛ همچنین محاکمه فردی که 3000 میلیارد اختلاس کرده درست است، ولی نظام بانکی که زمینه این اختلاس را به وجود آورده بیشتر باید محاکمه شود.


آل اسحاق با اشاره به اینکه ما رهبری داریم که باید یک قدم جلو و عقب از ایشان گام برنداریم، تاکید کرد: باید در چارچوب رهبری عمل کنیم اگر گفتند، آری قبول می‌کنیم و اگر گفتند نه خوب نه.


وی سه چالش اساسی کشور را حوزه هسته‌ای، منطقه‌ای و انرژی برشمرد و لازمه حل این سه چالش را تعامل با سعه صدر دانست.


نامزد ریاست جمهوری با بیان اینکه تورم کنونی در کشور به حجم بالای مازاد ارزی برمی‌گردد هدفمندی یارانه‌ها را یکی از نقاط قوت دولت احمدی ‍‌‌نژاد دانست و گفت: عمده توجه احمدی‌نژاد به توده مردم بود و بر همین اساس پول زیادی پمپاژ کرد، ولی تولید صورت نگرفت، قیمت ها بالا رفت و به دلیل کمبود بودجه، احمدی نژاد از بخش عمرانی و تولیدی دور شد.


آل اسحاق سرمایه مهم کشور را فرهنگ دانست و گفت: یک پنجم بودجه کشور به آموزش و پرورش تعلق می گیرد، ما باید وزیر آموزش و پرورش را از داخل خود آموزش و پرورش انتخاب کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۲
اينا خيلي تو تو هم بسر مي برند اين با با از کدام شهر ت خبر مي ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار