آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۵۸۲
عضو کمیسیون قضایی پیش بینی کرد:

کاهش 90 درصدی زندانیان مهریه در سال 92

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس از کاهش 90 درصدی زندانیان مهریه در سال 92 خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد علی اسفنانی  اظهار داشت: خوشبختانه لایحه حمایت از خانواده پس از بررسی‌های مختلف تصویب و با دستور رئیس مجلس ابلاغ شد.

 

وی افزود: با اجرای این قانون طی چند روز آینده به مرور شاهد کاهش زندانیان مهریه خواهیم بود.

 

نماینده مردم فریدن در ادامه با اشاره به لایحه نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، گفت: با تصویب این لایحه و اجرای هم زمان آن با قانون حمایت از خانواده شاهد کاهش 90 درصدی زندانیان مهریه در سال 92 خواهیم بود.

 

اسفنانی در خصوص لایحه قانون مجازات اسلامی، تصریح کرد: این لایحه همچنان در شورای نگهبان است اما طی چند روز آتی نتایج بررسی شورای نگهبان در خصوص این لایحه نیز اعلام می‌شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: بررسی لوایح مربوط به آیین دادرسی جرائم نیروهای مسلح و جرائم رایانه‌ای در دستور کار کمیسیون قضایی قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار